DATENIGHT

Hej på er!

Sitter som bäst i bussen påväg till Åbo där jag ska sova en natt innan båten lämnar hamnen imorgon på morgonen. Ska bli roligt att sova en natt i lägenheten då det var väldigt länge sen sist, men förväntas dock mötas av en bastu då vi har väldigt stora förster med sol heela dagen..

Då jag väl kommer till Åbo så är planen att beställa hem sushi till mig och Madde och sedan invänta att hon kommer innan vi lägger oss i soffan, äter och kanske kollar netflix? Livsnjutarstil ;) Ska även försöka gå i någålunda god tid och sova då det är tidig väckning imorgon!

Gårdagen på SSS blev verkligen mysig. Vi beställde båda in varsinn öl och inom kort kom även våra burgare som vi åt med god aptit. Efter en stund började ett band spela så lyssnade på dem en stund varefter vi drog till en närliggande brygga där vi satte oss ner och njöt av utsikten och pratade på en lång stund.

Det är alltid lika roligt att hitta på något extra tillsammans och tycker det är otroligt viktigt för ens förhållande att hitta på roliga saker alltid nu och då! Vi ses ju så gott som varje dag, men att komma bort från det "vardagliga" tycker vi båda om!

Hur har just jag blivit så lyckligt lottad och ha en så underbar man vid min sida?

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229