DAGEN I ETT NÖTSKAL

Hej på er!

Drog igång min fredag med lite jobb och var roligt med lite olika klasser så det blev en aning mer varierande program för min del. Slutade skönt nog redan 11.00 så kändes härligt att ha hela dagen tid på sig att hitta på något och ändå hunnit jobba!

Efter jobbet så plockade Madde upp mig och så drog vi in till Helsingfors för lunch och shopping! Började shoppingresan med mat (vilket är det viktigaste stoppet enligt oss båda) och valde Vapiano som är en av våra favoriter i Helsingfors!

Beställde samma som jag alltid gör, Pomodoro med mozzarella och tagliatelle pasta. Sviker en aldrig och är alltid lika gott!

Fortsatte sedan med att gå i lite butiker och hem med mig fick jag denna Levi’s t-skjorta. Har länge funderat på att köpa dendär basic t-skjortan som alla nästan har i sin garderob, men tyckte fan denna var snyggare så den fick det bli ;) Därefter satte vi oss ute i solen på lite kaffe samt prat och njöt en stund innan vi begav oss hemåt efter en lyckad dag i huvudstaden!

Väl hos Jonathan spelade vi frisbee golf och sedan solade vi tills de inte fanns sol mer på terrassen. Nu har jag varit hemma en stund, har slumrat till och även läst på sista tentan! Kvällen så vill jag helst nog bara kolla film och äta godis, är så otroligt sugen på filmtown godis (de bästa!!) så ska nog dra där via bara Jonathan kommer ;)

Kram<3

Gillar

Kommentarer

JenniferIgnatius
JenniferIgnatius,
en super dag alltså!😍nouw.com/jenniferignatius
stylia
stylia,
verkligen!😍nouw.com/stylia
sandrakannasto
sandrakannasto,
Låter som en toppen bra dag 😊 kram!
nouw.com/sandrakannasto
stylia
stylia,
De var det verkligen!☺️nouw.com/stylia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229