Confessions

1. Jag äälskar salmiak! Och kan äta hur mycket som helst av det! Har haft denna obsession sedan jag var liten, och det är verkligen min guilty pleasure! Så om man inte vet vad man ska köpa mig till typ födelsedagen, så blir jag alltid sjukt tacksam om jag får salmiak.

2. Jag hatar att jogga! Det finns inte något värre (eller jo, att jogga med andra)Jag vet inte varför jag hatar det, men jag håller såå mycket hellre på med andra sport aktiviteter som innebandy, fotboll eller dans!

3. Jag har väldigt höga krav på mig själv då det kommer till skolan! Jag kan inte tåla det då jag får dåliga betyg, speciellt då jag vet att jag skulle ha kunnat göra bättre! Jag har alltid tyckt att det är viktigt att prestera bra i skolan, och jag gör det mest för att kunna försäkra mig om att jag i framtiden får göra det jag vill! Ändå tycker jag det är viktigt att ha vänner och bra socialt liv, så det är också viktigt såklart ;)

4. Jag skulle kunna flytta nu! Jag vill så gärna ha en förändrig, och har planer på att flytta utomlands och studera efter gymnasiet! Jag älskar att upptäcka nya platser, och känner mig rent ut sagt "instängd" där jag bor nu! Har som bäst Sverige, England och USA som mål för framtiden, och hoppas verkligen jag kan få bo i om inte alla så åtminstone ett av landen!

5. Jag shoppar heelt för mycket! Jag kan ärligt inte låta bli, varje gång jag ser något snyggt så köper jag det, och detta gäller i huvudsak skor..Jag har en "massa" klackskor som jag sällan bär (jag vill, men kan precis inte gå med pumps i skolan..) och hela tiden kommer det in mer...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229