Christmas Tag


1. Favorit julfilm?

Jag kollar inte mycket på julfilmer kring jultiden och den ända jag kommer på är "The Holiday", romantisk komedi hör inte heller till kategorin jag ser mycket filmer av men denna är verkligen ett måste den här tiden om året!

2. Favorit julfärg?

Rött, mossgrönt och vitt är nog de färgerna som jag förknippar med vintern och julen!

3. Är du uppklädd eller har du myskläder på julafton?

Vi är nog alltid väldigt uppklädda till julen med klänning och finskjorta och jag tycker det hör till! Sen är det ju annat sen senare då man "firat klart", då vill man ju dra på sig sin nya pyjamas och stickade sockor och bara mysa framför en brasa!

4. Om du skulle köpa en julklapp till dig själv, vad skulle det vara?

Oj, jag tror att jag skulle köpa mig själv en rost, haha! Lite tråkigt kanske, men jag älskar att rosta bröd och kommer ändå måsta köpa en till lägenheten då jag flyttar så varför inte köpa den i julklapp åt mig själv i år?5. Öppnar ni julklapparna på morgonen eller på kvällen?

Vi öppnar alltid ett eller två paket på morgonen och sedan majoriteten på kvällen. Vet inte hur det kommer bli i år då vi firar lite mer på "brittiskt vis", men troligtvis kommer det bli som vi alltid gjort!

6. Har ni byggt pepparkakshus någon gång?

Ja min pappa gjorde det alltid då vi var små, men själv har jag aldrig!

7. Vad ska du göra på jullovet?

Jag är somsagt i England en del av mitt jullov så kommer försöka göra massa roligt där, vill även spendera tid med Jonathan då han efter nyåret rycker in och vännerna kan man ju inte heller glömma ;) Måste dock se till att vila ut ordentligt så jag orkar med våren som är fullpackad med jobb, läsande och inträdesprov!!

8. Kommer du sminka dig på julafton, i sådanna fall hur?

Ja, såklart kommer jag sminka mig på julafton! Tror jag kommer köra på ganska basic smink med lite kopparskuggning och mörkrött läppstift därtill, min go-to..men det återstår att se ;)9. Vad önskar du dig mest i jul?

Jag har faktiskt inte önskat mig något i julklapp så jag låter helt enkelt julgubben överraska mig i år! Hoppeligen har man varit snäll ;)

10. Favorit julnagellack?

Mörkrött!

11. Favorit juldoft?

Det är nog säkert chailatte och grandoft. Sen har vi även vissa doftljus hemma som ger julkänsla då mamma tänder dem!

12. Vad måste finnas på julbordet?

Jag är inte så hemskt taggad på julmat, men rökt lax, buljong soppa och revbensspjäll är något jag alltid väntar på att få äta på julafton!


- Bilder från Pinterest

Gillar

Kommentarer

daniellalassas
daniellalassas,
Jag älskar tags! och denhär var jätterolig att läsa 😃 fina bilder dessutom!nouw.com/daniellalassas
stylia
stylia,
Håller helt med, roligt att veta vad andra svarar 😉 Och tack!! Kram<3nouw.com/stylia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229