Blogglistan

1. Beroende av?

- Salmiak, närhet och sociala medier (speciellt Instagram som jag kollar in på åtm en gång i timmen..)

2. Du måste klä dig i en färg resten av livet, vilken?

- Svår fråga då jag kanske skulle vilja säga svart..men jag vill nog inte gifta mig i svart klänning, haha! Tror jag skulle välja grått då de framhäver mina gråa ögon och de finns både mörkmörk grå och ljusgrå att välja mellan!

3. Vad får du oftast komplimanger för?

- Skulle säga att det är mitt hår?

4. Dina planer under 2017?

- Jag ska jobba en massa nu slutet av detta läseår och sedan sommarjobba. Ska komma in i skola och ser fram emot attt flytta hemifrån och börja bo själv då jag verkligen känner att det är på tiden! Även så taggad på resor under 2017 och ser såklart fram emot Jonathans slut på militären..som dock först är i medlet av December, menmen!

5. Brukar du skratta för dig själv?

- Ohmy, heelatiden! Jag har typ den sämsta humorn och skattar åt nästan allt, så vare sig jag ser nån rolig video på nätet eller textar nåt roligt med flickorna så sitter jag i mitt rum och skrattar för mig själv, haha!

6. Vad är det konstigaste du ätit?

- Jag kommer faktist inte på nåt underligt jag skulle ha ätit..? Är lite av en mes på restauranger och beställer hellre samma vanliga som jag vet att jag älskar, än att ta in något jag sedan inte alls gillar..

7. Hur skulle du beskriva dig själv?

- Positiv, glad och energisk.

8. Vilken stad vill du bo i för resten av livet?

- Tror jag vill bo på lite olika ställen innan jag väljer den stad där jag vill bo med min familj, men har faktist inget emot Borgå och kan helt bra se mig själv bo här i framtiden om jag inte är lite mer äventyrlig ;)

9. Hur ser din morgonrutin ut?

- Vaknar till mitt alarm, äter morgonmål, fixar mig, borstar tänderna och är ofta klar innan jag behöver åka, så sitter typ 15 min på telefonen och skrollar sociala medier. Sedan tar jag antingen bilen, cykeln eller så promenerar jag till jobbet där min dag sedan ordentligt drar igång!

10. Vad längtar du efter?

- Sommaren och terrass säsongen!! Verkligen de jag mest ser fram emot, att kunna sitta hela stora kompisgänget på någon terrass vid ån och bara njuta av värmen, någon god drink och bra sällskap 😍

11. Serier du följer just nu?

- Som bäst följer jag inga nya serier utan kollar mest gamla serier om jag ens kollar. De dagarna jag kollar så är det väl antingen Modern family eller New Girl på TVn. Gillar lättsamma serier och dessa passar perfekt i den kategorin!

12. När brukar du oftast gå och lägga dig?

- Kring 23 skulle jag säga!

13. Vem kallar du din bästa vän?

Mina bästa vänner är personer jag har roligt med, som jag kan berätta vad som helst för och som jag kan vara mig själv med till 100%. De ska finnas där i vått och torrt och acceptera mig för den ja är. Hatar att nämna namn i dessa frågor, men tror du nog vet om du uppfyller det jag nämt ovan ;)

14. Vad finns alltid i din handväska?

- Läppomada, telefon, plånbok och hårsnodd. Min laddare är även ALLTID med mig då jag verkligen är den sämsta på att ha min telefon laddad...

15. 2 utländska bloggar du följer?

- Andrea Hedenstedt och Kenzas

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229