BILDER UR MITT ALBUM

Hej fina ni.

Sitter på tåget mot Stockholm med Hollywood is bleeding - Post Malone (SÅ BRA!) i hörlurarna på repeat från Södertälje efter två nätter hos kusinerna. Idag kommer dagen fortsätta med besök till Täby Centrum dit vi med Madde ska för lite shopping och mat, mysmys!!

Lovade att jag skulle bli bättre på att blogga..de var förra lördagen då jag senast bloggade hehe. Nej inga löften ska göras, jag tänkte nu i allafall att jag kunde samla lite bilder jag fotat med min mobil (då kameran fortfarande inte är lagad) och bara berätta lite om vad som hänt denna vecka. Så lets go:

Var med och ordnade inför Åhlens SS20 event de hade på L'avventura på tisdag. Var kul att få vara med på ett mode-event då jag mest varit på hudvård och smyckes event, så denna dag drog igång med väldigt mycket strykande men avslutades med ett lyckat event och en nöjd kund. Två tummar upp för denna dag!!

Bar denna URSNYGGA blus ifrån Carin Wester då vi hade Åhlens eventet och känner att jag måste få tag på en åt mig själv!! Så stilren och snygg både till fest och vardag.

En bild på måndagens outfit och en annan på min kopp kaffe senare i veckan. Tycker fortfarande efter X antal koppar under X antal års tid att det inte smakar gott, men min chef hade kokat denna och jag kunde inte säga nej till doften..Hur kan något som doftar så gott smaka så dåligt??

Till lunch för veckan och middag på söndag fixade jag rödbetsplättar med bulgur röra, något som blev helt okej. Biffarna var alldeles omöjliga att vända så blev inte speciellt fotovänliga (trots att jag inte ens hann fota maten innan jag redan slukat allting) men overall var det nog en maträtt jag definitivt kan göra igen!

En paus i jobbet för att fota sin otroligt tråkiga outfit. Börjar känna att min garderob på typ 10 plagg är en aning trist så ofta kommer jag till jobbet såhär och lånar sedan någon snygg tröja i showroom. Win win för min tomma plånbok!!

Fredagen lyxades det till rejält på jobbet! Till lunch blev det Yume sushi (alltså kanske något av de GODASTE som finns!!) och vid 15 slutade vi arbeta för att istället sitta och prata, skratta och dricka ett eller två glas bubbel. Väldigt mysigt!

Blev bjuden på årets första glögg på fredag hemma hos kusinerna. Blossas -19 glögg med tropiskt tema som inte alls var illa!! Sen fortsatte kvällen med efterlängtad raclette och jag åt så jag trodde jag skulle spricka!

Igår så skjutsade ja runt mina kusiner till jobb och vänner, tränade på gymmet och kvällen avslutades med middag och prat om allt från kärlek till juridik och mordfall.

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229