BACK ON TRACK 

Hej på er!

Det är söndag och denna vecka har verkligen pyst förbi. Som jag nämnde spenderades slutet av veckan på dagis och oj så lycklig man blir av de små! Tiden går verkligen så fort och älskar då vi även är ute en massa, så härligt med frisk luft, lek och spring. Tror jag medräknat med en mysig promenad med tjejerna under torsdagskvällen samlade på mig över tio tusen steg och de kändes bra i både kropp och själ. Och hur kan man inte vilja vara ute nu, när de är så härligt vitt.

Just nu sitter jag i soffan, morgontvn spelar i bakgrunden och dricker te jag fått i julklapp, ur min underbart fina marimekko mugg jag även fick i julklapp haha. 5st finns nu i min samling och fler ska de bli!

För övrigt så är jag tillbaka i Åbo och har nog aldrig längtat hit så mycket som nu efter detta jullov. Jonathan åkte redan i onsdags och då märkte jag att nu vill jag också komma igång med mina vanliga rutiner. Det har varit helt underbart att få vara hemma i 3 veckor och se alla vänner, familjerna och lite släkt, fira jul och nyår, men här mår jag nog som bäst allra bäst. Så nu ska som sagt ens rutiner i skick. Regelbunden träning, bra mat, rikligt med motion, tidiga mornar (ett av mina nyårslöften är att återgå till att bli en morgon-människa haha) och mycket fler dejter med Jonathan samt träffar med vänner och familj (så gott de går då..).

Hoppas ni får en underbar söndag, här ska vi så småningom träna och senare åka en sväng och kolla på "mellandags-rean". Vi hörs igen när jag kommit tillbaka till vardagen!

Kram<3

Gillar

Kommentarer