BACK IN BUSINESS

Hej på er!

Kommit ur min julbubbla och nu tillbaka till vardagen igen, idag jobbade jag i Helsingfors och var faktiskt min sista dag på min avdelning då jag i Januari ska byta, roligt med lite nytt efter många år här :)

Sedan den 25e dagen (då jag senast lade upp här) så har jag varit på julmiddag på Vessölandet hos mina farföräldrar dit pappas sida av släkten, min familj och Jonathan alla var bjudna. Efter massa god mat och dryck så blev det på kvällen utgång med start hos Ida med grundande och spel innan vi sedan dansade loss till bra musik i baren med sååå mycket bekanta!!

Inlägg i samarbete med Ideal of Sweden - För att köpa detta skal eller något annat från deras hemsida för 20% rabatt, använd koden DEBIxFI

Igår så slöade vi så gott som hela morgonen och drog sedan till Jonathans mormor för middag där vi blev bjudna på massa gott (som vanligt). Speciellt förrätten, en räk/morots-soppa var så god att jag bad om recept! Ska definitivt dela med mig av de så jag väl fixar ihop soppan! Kvällen spenderade vi sedan hemma hos Linda och Kena med varsinn kopp julte och avslutade kvällen med bastubad och kvällsmål.

Nu har jag nyss kommit hem från jobbet, åkt via och tagit passfoto och planerna för ikväll är inga som bäst, får se om jag hittar på något men om inte så är nog passfix, bloggande och serier det jag kommer syssla med!

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Carrostyle
Carrostyle,
men hur fin!?nouw.com/carrostyle
stylia
stylia,
Tusentack😘nouw.com/stylia
Beatrice Jakobsson
Beatrice Jakobsson,
Extremt snygg outfits! 😊beattriicee.se
stylia
stylia,
Tack så mycket😘nouw.com/stylia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229