ATM

Hej, sitter som bäst i frissan och fixar håret! Kändes som att det var på tiden att jag blondade till mitt hår och fick det lite ljusare nu mot våren. Har aldrig förr färgat/slingat mitt hår så detta är en förstagång för mig, hoppas bara jag inte kommer ut skallig, gul eller som en tiger! ;)
Idag var det en kort dag för mig. Började med att ha en timme tennis där jag spelade mot mina kompisar! Körde sen till skolan och hade hissa och filosofi (ett ämne jag märkt att verkligen inte är för mig..) och då jag hade en halvtimme mellan att skolan sluta och min frissatid så gick jag via ett par bilskolor och frågade om lite priser etc. Känns helt sjukt att tänka att jag fyller 18 om 4 månader, och får köra bil! Känns som det var igår som jag fick skobokortet..Men som de sägs, tiden går fort när man har roligt! ;)
Kram<3
(Hann inte ta en outfitpost idag tyvärr, men hade en himla basic outfit med svarta jeans, Blå skjortblus och ett par Nike free run som ni kan se på bilden! Men imorgon kommer ett!) 


Wow, if you wanna read this in english please translate it on google because i don't even know where to begin! :'D But a summary, I am at my hairdresser getting my hair blonded (is that a word?) and I am very exited because I have never actually coloured my hair befo
re!
Kisses<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229