ÄNTLIGEN HELG & SAMLINGSOBJEKT

Mina favorit vårblommor, vackra gula tulpaner🌼

Hej på er!

Äntligen dags för helg och ingen är nog mer taggad på det än jag. Efter mycket läsande igår så skrev jag under morgonen min redovisnings tenta och får nu hoppas på tillräkligt med poäng så man är igenom! Nu har jag inga skoldeadlines till måndag så tänkte ta ett (nästan) skolfritt veckoslut, låter som världens bästa plan enligt mig ;)

Idag är ända saken på min To-Do lista att rensa i våra kökskåp och skrubba alla ytor riktigt rena, känns som att det är på tiden för en riktig storstädning där! Senare så kommer vi nog äta fredags middag och funderar även på att dra ut på ett glas under kvällen, ha lite datenight då gårdagens filmkväll blev utbytt mot stressläsande..

Vet förresten inte om jag visat er dessa vackra koppar som jag samlat på i lite på ett år. Sen jag var liten så har jag alltid samlat på något, de kunde vara allt från vackra stenar eller en viss sort av leksaker till klistermärken och Diddl papper (haha minns ni dem?).

Nu då jag blivit äldre så har det blivit mer hushållsgrejer som jag är intresserad av och som bäst är dessa koppar något jag samlar på, hur fina är inte de? Kopparna kommer från Indiska och finns i olika mönster och färger. De kommer in nya färger/mönster olika säsonger men alla har gemensamt formen och guldkanten, tror jag som bäst äger 6st (alla olika, just så jag vill). Älskar att ha dem framme då vi har gäster och tycker det är kul då alla får sin ”egen kopp”.

Har ni något ni samlar på?

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Cajsa
Cajsa,
Åhh så vackra blommor (och muggar såklart), gula tulpaner är så fina!!😍
stylia
stylia,
Visst är de😍Kram! nouw.com/stylia
adaforsman
adaforsman,
Ååh älskar kopparna 😍nouw.com/adaforsman
stylia
stylia,
Jaa visst är de fina😍Lite extra på nåt sätt! nouw.com/stylia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229