ALLA HJÄRTANS DAG | HELG

Hej på er!

Det är tisdag och min dag har dragit igång med morgonkaffet i handen samt kandi-presentation. Känner att jag kommit en god bit på vägen men då jag är otroligt krävande med mig själv då det kommer till skrivande så fastnar jag lätt och tycker allt jag skriver bara är dåligt. Var iallafall skönt att höra att man är på rätt väg och att man inte ska radera allting som jag ofta kan känna är ända rätta haha. Efter presentationen blev det några timmar jobb och nu har jag äntligen slutat för dagen.

Men, om vi skippar kandi/jobb-snacket och tar en titt på min helg. De har blivit en helg i Åbo och en riktigt mysig sådan. Vändagen inträffade på söndag så redan på lördag "firade vi" med att gå ut och äta på kvällen med Jonathan till en ny restaurang för oss båda, Gunnar hette den. Maten var riktigt god och servicen desto bättre. Vi satt flera timmar och pratade och hade det hur mysigt som helst, verkligen saknat att få fixa sig och äta ute!!

Sen, söndag och själva vändagen var kommen och vi beslöt oss för att dra ut och vandra. Planen var att grilla korv, men vi gick vilse in i nåt lyxigt villa-område så vi traskade omkring där, gick sedan vilse på en stig och det slutade med att en promenad till grillplatsen på knappa 2km blev en 10km promenad i skogsterräng till en grillplats som var slut på ved..men de kunde vi skratta åt i efterhand. Ingendera nån höjdare på kartläsning tydligen haha. Dock var det -1 och strålande sol, så den 3h promenaden ute var definitivt inget vi gjorde i onödan och igår kändes det som att man tränat ett rejält benpass. En riktigt mysig vändag utan massa stress och förväntningar helt enkelt.

Nu är halva veckan snart avklarad och till helgen åker vi hem. Det ska bli en familje-helg med god mat, mello-mys och promenader med Nanna och det ser jag fram emot!

Kram<3

Gillar