8 SAKER OM MIG

1. Jag är en kramare.

På fest då vänner och bekanta dyker upp eller då jag ska på kaffe med någon ny bekantskap så är jag alltid den som hellre kramas än skakar hand. Tycker man visar mer uppskattning på så vis och märkt att folk oftast öppnar upp sig mer då man själv gör det vid första möte. Sen är jag även den som älskar att kramas, så varför inte kramas lite extra ;)

2. Jag sitter alltid på vänster sida i bussen..

..sett från då jag sitter, om jag får välja plats själv. Detta är något jag märkte då jag åkte buss in till Helsingfors i sommar och jag då till 99% satt på vänster sida, varför jag gör just detta har jag ingen aning om?

3. Jag är en kalendernörd.

Jag skriver ner ALLTING och har stenkoll på hela min vecka, skoldagar, blogginläggideer och träffar med vänner, varje vecka året om. Känns som att jag ibland är den minst spontana människan som finns, men trivs verkligen med att ha saker organiserade! Är ni likadana eller har ni möjlighet att leva mer spontant?

4. Jag har aldrig druckit coca cola.

Kanske något många redan vet om mig då det är en så otroligt konstig sak att aldrig ha gjort, men har faktiskt aldrig druckit coca cola, endast smakat en klunk, dagen då jag fyllde 18!

5. Jag har en otroligt stor och komplicerad släkt.

Båda mina föräldrar kommer från stora (ingifta) familjer med 4/5 syskon per man, så har ca 20 kusiner, 10 småkusiner och alla dessa har närmare 10 barn. En hel del att lära sig och komma ihåg helt enkelt haha, men vad är bättre än en stor släkt? Min mamma är svensk vilket betyder att stor del av mina småkusiner/kusiner bor i Sverige och då min faster bor i England och småkusiner bor i Australien, har vi även släkt där. Jag hoppas även mina barn i framtiden kommer få massa underbar kusiner då det blir ens första bästa vänner och jag inte kunnat tänka mig mitt liv utan alla mina fina kusiner!

6. Jag är inte en "tyst person".

Jag är verkligen den som kan babbla på i evigheter om allting vare sig det är med för mig nya bekantskap eller familj/pojkvän/vänner. Tycker själv detta är en av mina styrkor då jag fått ha många givande diskussioner i mitt liv och även verkar som att folk har ganska lätt att öppna upp sig till mig.

7. I mitt kylskåp hittar man alltid..

Mjölk, oliver och ost. Dessa är tre produkter som jag inte kan gå en endaste dag utan att konsumera och som nog inhandlas vid nästan varje butiksbesök.

8. Den dag jag känt mig som vackrast var min studentdag.

Hade på mig en klänning jag var bekväm i, håret och sminket var simpelt och helt jag samt känslan av att bli utbärd med bättre vitsord än jag någonsin kunnat tro framför släkt, vänner och fullständigt främmande människor, den känslan går inte att beskriva. Får helt ärligt gåshud varje gång jag tänker tillbaka på den dagen!

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Oj det lät verkligen som en stor släkt, men så kul! Roligt att få veta mer om dig finis! <3nouw.com/emmaengstrom
stylia
stylia,
De är verkligen de bästa😍Tack fina du!!nouw.com/stylia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229