#8 New Girl

Jessica "Jess" Day (Zooey Deschanel) är en ivrig och sprallig ung kvinna som undervisar på mellanstadiet i Los Angeles. Jess börjar leta efter en ny plats att bo efter att hon gjort slut med sin pojkvän. Hon hittar en annons på Craigslist där man letar efter en rumskamrat, och på så sätt flyttar hon in hos Nick, Schmidt och Coach. Efter pilotavsnittet (första) ersätts dock Coach av Winston som tidigare hade bott i lägenheten med Nick och Schmidt. Cece, Jessicas barndom bästa vän och modell, är också med i serien, men inte så mycket.

Nu lite om männen som serien mycket baserar sig på. Nick är en lag-studerande som hoppat av programmet, och nu jobbar som bartender. Han vill oftast bli lämnad i fred! Schmidt är en flashig affärsman, som tror att han är en gåva till kvinnorna. Han kommer ofta med fina ”ordspråk”, städar efter alla, och är som ”mamman” i huset. Winston är en före detta friidrottare som efter att han slutat inte riktigt vet vad han ska göra, och går mycket omkring och bara är!

fr. vänster, Schmidt, Nick och Winston
Rekommenderar serien till alla, den är humoristisk och får en på riktigt bra humör! Avsnitten tar endast 22 minuter, så det kanske är ett litet minus enligt mig..Jag har nu inte så mycket mer att säga, men ta och kolla in serien och säg vad ni tycker! ;)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229