#4 Ravenswood

(här kan komma några spoilers, just warning you!)
Tyler Blackburn spelar i serien samma roll han hade i PLL, så om ni vill veta mer om hans roll Caleb Rivers får ni läsa mitt förra serie inlägg. Brett Dier spelar "Luke" och hans tvillingsyster "Olivia" spelas av Merritt Patterson. Deras pappa har dött, och ingen vet vem hans mördare var, men polisen i stan tycks ha deras mamma högst på sina listor som mördaren. Därför undviker många att tala med Olivia och Luke, eftersom de är rädda att de ska "döda dem". Nicole Anderson spelar Miranda, en flicka som kommer till ravenswood för att träffa sin morbror, men hon dör i en bilolycka ganska i början (jag måste avslöja det för att alls kunna berätta om serien) och kommer sedan konstit nog tillbaka som spöke, och det är något som håller fast henne i hennes morbrors hus. De andra ungdomarna kan konstigt nog se henne, men ingen annan kan! Sist men inte minst Britne Oldford som i serien spelar Remy. Hon är i ett förhållade med Luke, som hennes pappa inte alls gillar tackvare ryktena om Lukes mamma. Remy går även i sömnen, och i serien kommer det ofta hända, och ibland utsätts hon t.o.m. för fara tackvare sömngången!


Sen lite då om själva serien. Caleb och Miranda möts på en buss till Ravenswood då Caleb ska hjälpa sin flickvän Hanna, och Miranda ska försöka hitta sin ända släkting, hennes morbror. Miranda berättar i bussen för Caleb vad hon ska göra och han bestämmer sig för att hjälpa henne! Snart kommer även Caleb och Miranda att träffa de andra ungdomarna, och alla får snart veta att de har en "curse" på sig. Några män har nämnligen någongång gjort en pakt, så att varje gång en överlevande soldat kommer till Ravenswood måste 5 ungdomar dö, och nu har dessa 5 blivit "utvalda". Miranda somsagt dör ganska i början då deras bil åker ner i en flod, tackvare att hon ser någon på gatan och styr ner bilen i floden. 
Efter att hon dött så kan fortfarande alla 4 ungdomarna som överlevde se henne, och under seriens gång så kommer hon alltid vara ett spöke som hjälper de andra att lösa mysteriet med Pakten. Caleb tar även jobb på Mirandas morbrors begravnings hem, för att kunna lösa hela mysteriet. Vill inte berätta något mer ifall någon vill se, men här är typ det man kan berätta om Ravenswood utan att avslöja nåt stort.


Serien är klassad under generna Ungdoms drama, Thriller, Övernaturlig drama och Mysterium, och alla passar bra till serien. Den är nog jämfört med Pretty little liars en mer mysterisk och skrämmande serie, vilket jag gillar, och fastän det kanske för vissa låter dumt med spöken och mysterier så är den gjord så bra enligt mig att man inte tänker så mycket vidare på det. Rekommenderar denna (lika som alla andra serier jag visat er) för sådana som gillar mer övernaturliga och mysterierika serier! :)
Jag ser fram emot resten av serien, och hoppas den kan hålla mystiken och det övernaturliga kvar utan att göra det hela för invecklat! 
Kram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229