4 BILDER FRÅN IDAG

En riktigt typisk Jessy-outfit these days.

Hej fina ni!

Sitter ensam i min nystädade lägenhet, kollar på en actionthriller (som för övrigt är den absolut bästa genren av film enligt mig) och äter snacks samt dricker som alltid en kopp vanilj te.

Helgen har varit riktigt bra so far. Igår blev det middag på Pane Vino med Anastasia där vi åt italiensk mat i deras "växthus" och senare drog vi vidare på några glas vin på Taverna Brillo dit vi även fick sällskap av Madde. Kvällen blev en aning längre än förväntat, men jag hade väldigt kul med tjejerna! En spontant kul kväll helt enkelt <3

Idag var det endast en träff med Fia och hennes vänner som stod på schemat vilket passade perfekt då man fick in lite extra program såhär en annars ganska oplanerad helg. Varsina bullar och något varmt att dricka tog vi och satt sedan en stund och pratade. Efter träffen drog vi med Madde till gymmet och gick efter passet mot tunnelbanan hem genom alla vackra julljus som redan hittat hit. Allt blir verkligen så mycket vackrare nu inför jul!!

Men okej..nu har jag typ missat halva filmen haha så ska fortsätta kolla så jag inte missar allt. Måste försöka skärpa mig med bloggandet också då jag verkligen varit urusel senaste tiden, dock kan jag skylla på min kamera en aning som bestämde sig för att gå sönder för nån vecka sedan, därför har inte motivationen varit skyhög. Måste försöka få den fixad asap!! Hoppas ni haft en fin lördag!

Kram<3

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
åh myyys! Vad är det på för café? Såg så charmigt och gott ut hih. <3nouw.com/isabylund
stylia
stylia,
Stället heter Fabrique, de har riktigt god fika där <3nouw.com/stylia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229