3 Filmtips


1. Coherence - En middagsbjudning med ett par vänner tar en vändning då en komet åker förbi jorden och orsakar strömavbrott i alla hus runtomkring, utom ett. Gästerna bestämmer sig för att undersöka huset, och en massa konstigt möter deras väg! Detta var verkligen en film jag gillade! Den är smått konstig så man får sitta och fundera lite, en nervkittlande övernaturlig thriller! Trailer HÄR!

2. Circle - När en grupp människor tas till fånga och väntar på att bli avrättade får de ta det svåra beslutet, vem dör till nästa och vem av dem kommer få överleva då endast en kan komma ut levande! Såg denna igår, och fastän det inte var den bäst gjorda filmen så höll den verkligen en på kanten av stolen hela tiden, och hela situationen gav en rysande känsla! Trailer HÄR!

3. 6 Years - Handlar om ett impulsivt par som varit ihop i 6 år, men då collegelivet håller på att ta slut och oväntade karriärmöjligheter dyker upp hotar det deras framtid! En film om kärlek och valet mellan kärlek eller drömmar! En bra romantisk drama film men inte någon höjdare enligt mig som inte ser så mycket på romantiska filmer! Trailer HÄR!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229