3 DAR TILL JUL

Då inga bilder tagits idag tackvare jobbdag och ingen sol synnats till så får jag bjussa på lite gamla. Åhh så man saknar detta väder då jeansrock och tröja var perfekta combon!

Hej på er!

Nyss kommit hem, bytt kläder och nu ska vi alldeles strax alla dra iväg på ishockeymatch. Bokade last minute med Jonathan då hela min familj var påväg, kul med lite extra program nu såhär fredagskvällen till ära!

Har inte direkt något fastställt för veckoslutet och det känns skönt. Blir hoppeligen bandymatch imorgon om vädret tillåter och vill även hinna via min mormor då jag av henne ska hämta en form till bondost. Ska detta år pröva mig på att göra min egen bondost då jag blev helt förälskad i det förra året! Vill även hinna åka förbi Jonathans mormor för det är hon som har receptet jag älskar, så hoppas på att hon har bra tips på att få den lika god som hennes är ;)

Lite planer på att träffa Fia på glögg gjorde vi även upp, så får se om vi hittar en tid som passar oss båda och för övrigt är det väl sista minuten julförberedelser och städande som gäller. Tänk, om 3 (typ 2) dar är det jul!!

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229