Header

​Bilder tagna från Google

​1. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/jeans/vila-479/vicrush-5p-skinny-jeans-481053-6915/

2. https://www.zalando.se/only-jeanskjol-light-blue-denim-on321b04g-k11.html

3. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/jeans/one-teaspoon-127/wilde-awsome-baggies-127341-3592/

4 .http://www.bubbleroom.se/sv/kläder/kvinna/mixed-from-italy/korta-shorts/hotpants-light-blue

5. http://www.bubbleroom.se/sv/kläder/kvinna/vila/minikjolar/fit-denim-skirt-light-blue-denim

6. http://www.veromoda.se/vero-moda/shirts/vera-ls-denim-shirt-lt-vintage-b-noos/10122832,sv_SE,pd.html?dwvar_10122832_colorPattern=10122832_LightBlueDenim&forceScope=

7. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/byxor-shorts/nly-trend-917/ultimate-denim-shorts-918468-7787/

8. http://www.hm.com/se/product/85820?article=85820-A

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kjol: https://bikbok.com/globalassets/productimages/7050219471040_f_h__foxy_xskirt_w21_p199_e2295_003-print.jpg?preset=productpage

1. http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/klader/jessie-skjorta/prod707141000.html

2. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/toppar/nly-one-1115/high-neck-knotted-top-122569-912/

3. http://www.hm.com/se/product/84631?article=84631-B

4. http://www.bubbleroom.se/sv/skor/kvinna/have2have/låga-skor/skor-med-vristrem-juni-vit

5. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/skor/festskor/duffy-2770/9709500-277179-425/

nelly

6. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/skor/festskor/nly-shoes-427/ankle-cap-stiletto-sandal-429090-1/

Likes

Comments

Bilder tagna från Google


Inspireras av systrarna från First Aid Kit (Johanna & Klara Söderberg) en bohemistk stil, 70-tal, hippie, country, etniska influenser, vintage, kombinerar gammaldags och modernt, eklektiskt, långklänningar, hatt, boots, högmidjade utsvänga jeans, virkat, broderier, blommigt, orientaliska mönster mm.


Två intervjuer och 3 av mina favoritlåtar

Likes

Comments

Bilder tagna från Google


Kläder och inredning

Inspiration från kubismen, geometriska former, raka linjer, fyrkantigt. Enfärgat, dämpade paletter, vitt, svart, grått, beige. Detalj snålt, det ska vara så lite detaljer som möjligt. Enkelt, rent. ljusa öppna ytor.

​Outfit gjord i Polyvore

​Bilder tagna från google

Likes

Comments

Bilder tagna från Google


Kläder och inredning

En stil som hämtar sin inspiration från olika länder, kulturer, kyrkor, tempel, folkdräkter och hantverk. Färgstarkt, mycket mönster, detaljrikt, päls, fjädrar, fransar, broderier, toffsar, stora smycken, hattar, filtar, ponchos, naturmaterial, souvenirer, skulpturer mm. Tydliga influenser.

Bilder tagna från Google

Likes

Comments

Bilder tagna från Google

Sommaren knackar på dörren och vad passar då bättre än en riktig sommar klassiker? Denna frisyr är lätt att göra och och håller tills du tvättar håret. Det ända du behöver är en plattång, värmeskydd och hårnålar.

Börja med att spreja ett jämt lager värmeskydd i hela håret. Locka och våga håret med hjälp av en plattång. lockarna och vågorna behöver inte vara likadana eller noggrant gjorda, här kan du experimentera hur du vill. När hela håret är klart kan du borsta ut det och ruffsa till det. Ett alternativ är att använda volym pulver och torr schampoo (valfritt) för volym och matt resultat. 

Ta en sektion i fram och fläta rakt bakåt, jag föredrar fiskbensfläta men vilken som helst funkar. Flätan behöver inte heller vara noggrant gjord, tvärt om, de ska se slarvigt ut som att man har varit på stranden hela dagen. För att få till den looken kan man dra lite lätt i kanterna på flätan. Fäst med hårnålar på ett sådant sätt att de inte syns. Fäst en blomma eller något annat valfritt. Utan fungerar också bra.

Likes

Comments

Allt du behöver för denna snabba, eleganta uppsättning är en borste, hårsnodd, hålnålar och hår accessoarer att dekorera med (valfritt) Denna uppsättning passar både till vardags, fest eller andra speciella tillfällen. Funkar på både rakt och lockigt hår.

1. Borsta försiktigt igenom håret så de är fritt från tovor. Fäst håret i en hästsvans rätt så lågt ner i nacken.

2. Skapa ett hål/öppning precis ovanför hårsnodden. Dra igenom håret med tummen och pekfinget. Upprepa tills tills du inte har mer hår att jobba med, tills det har bildats en bulle. Forma den tills du är nöjd. Fäst med hårnålar på ett sådant sätt att det inte syns. Dekorera med blommor eller andra accessoarer om du vill. Funkar även bra utan men tänk då på att försöka dölja hålet så gott det går.

Likes

Comments

En frisyr som passar bröllop, bal, studenten och andra speciella tillfällen då man vill känna sig extra fin. Går även bra att ha på vardagen då den är så lätt och snabb att göra. Det ända du behöver är hårnålar och genomskilninga små hårsnoddar.

Så här gör du

1. Dela upp håret i 3 lika tjocka sektioner och fäst med hårsnoddar rätt så lågt ner. Vill du ha frisyren högre upp går det bra också. En annan grej som också funkar bra är att göra sektionerna olika tjocka, tillexempel tjockare i mitten och smalare på sidorna. Den här frisyren kan du göra hur du vill, det finns inga regler. Oavsett vad du väljer blir resultatet lika bra. Här finns inga rätt eller fel. Testa dig fram tills det känns rätt.

2. Gör flätor av de 3 hästsvansarna och dra lätt i kanterna för att vidga/lösa upp flätan för ett fylligare resultat. Ett tips är att inte fläta allt för hårt då blir det svårare att lösa upp flätan men va också försiktig med att inte fläta för löst heller.

3. Snurra runt flätorna till platta bullar och fäst med hårnålar på ett sådant sätt att de inte syns. För att liva upp den här frisyren kan man tillexempel fästa blommor, också detta gör du hur du vill.

Likes

Comments

Varje år arrangerar Hagströmska gymnasiet i Uppsala en vår modevisning där eleverna visar upp sina kollektioner och andra kreationer. Varje år har visningen ett nytt tema och årets tema är Medvetet mode. Jag kommer vara med och styla modellernas hår och här får ni en sneak peak på hur de kommer att se ut. Visningen är gratis och öppen för allmänheten, man behöver alltså inte förboka platser eller köpa biljett. Dock borde man vara på plats i god tid då platserna går åt snabbt!

Likes

Comments