Hey skønne læsere.

Det er idag lørdag eftermiddag og den længe ventet vinterferie har endeligt taget over. YES!. Eftersom jeg har fået vinterferie betyder det at jeg har lidt mere tid til at skrive blogindlæg og mm, så glæd jer. Jeg har nogle fede indlæg i tankerne.

En sikker vinder for mig når jeg kigger på tøj er helt klart Ganni. Jeg synes Ganni er et mega fedt tøjmærke der virkeligt har styr på de nyeste trends og alligvel formår at gøre deres tøj unikt og smukt. Ganni items kan dog være en smule dyre, men man skal ikke være i tvivl om at kvaliteten er i top.

Jeg har selfølgelig kigget lidt på deres nye "Global Citizen" kollektion, og nogle lidt ældre kollektioner og har fundet disse skønne items ovenover. Jeg er fuldstændig forelsker, og har bare lyst til at købe det hele. Meeeen det tror jeg nu ikke, kontoen helt er enig i, haha. Især den gule nederdel og jakke synes jeg er for FEDE, kan lige forstille mig det på når man er blevet brunere og håret lysere. Også de 2 toppe er lige mig, synes de er meeeega søde og smukke. Kunne lige forstille mig dem med nogle store bukser eller nogle søde shorts. SÅ FINE.

Håber i nød at læse med, skriv gerne hvis i finder disse indlæg interessante eller har andre ideer til kommende indlæg.

Knus og Kys fra mig:*

Likes

Comments

Drømme er nok noget vi alle render rundt og gør en del i. Drømme er jo egentligt et vidt begreb og drømme er meget forskelligt fra person til person. I dette indlæg har jeg taget udgangspunkt i nogle af mine.

Lige siden jeg var helt lille har jeg haft en helt speciel interesse for at rejse og opleve ny ting og kulture. Det at rejse er noget af det fedeste for mig, og hvis det var en mulighed havde jeg nok allerede besøgt alle verdens steder. Eftersom jeg går i folkeskole er dette dog ikke en mulighed, øv. Men alligvel går jeg dog og drømmer om at komme ud og rejse en masse når jeg bliver ældre. Jeg har nogle helt bestemte rejsedestinationer jeg vil besøge inden jeg bliver for gammel. Her er lige 4 af mine store drømme.

USA

Som mange andre er USA, STEDET. I USA er der alt, og alt er meget størrer. Der er noget jeg virkeligt ønsker at se. Især staterne New York, Californien og Los Angeles. Det er en af destinationerne der ligger øverst.


Bali

Som mange andre nok har bemærket, så er der så mange fine billeder fra Bali på instagram, tumblr osv. Bali er virkeligt et stort ønske for mig, da jeg finder det helt særligt at komme ned til sådan et tropisk sted, med en meget anderledes kultur, og omgivet af smuk natur. Sådan noget er lige mig;).


Hawaii

Århh, navnet fortæller jo det hele. Jeg vil sååå gerne til Hawaii og bare nyde livet. En af tingene jeg især godt gad opleve på Hawaii er at lære at surfe. Om det så var på en surfcamp med en masse andre unge eller andet, kunne være så fedt. Og igen, super smukke omgivelser.


Kenya

Der er faktisk en helt speciel grund til denne destination er på. Jeg gad virkeligt godt ud og opleve nogle af de mindre byer i Kenya. Jeg har et lille ønske om at være lærer eller arbejde på et børnehjem eller andet i nogle måneder, nede i nogle af de fattige områder i Kenya. Jeg synes det er super vigtigt at man oplever forskellige kulture og måske også får lidt af et chok engang imellem, når tingene bare er meget anderledes end vi kender dem hjemme fra Danmark eller Europa.


Dette var nogle af mine mange drømmedestinationer. Lad os krydse fingre for jeg kommer til at opleve disse skønne destinationer.

Håber i nød mit faktisk første indlæg på bloggen her.

Kys og knus<3.

Likes

Comments