Header

Jag prenumererar på något som kallas glossybox. För er som inte vet vad de är så betalar man 139 kr/månaden och i slutet av varje månad får en låda och hemskickad fylld med skönhetsprodukter, tips, rabatter osv.  Jag har gjort det ett par månader nu och älskar det! För det första älskar jag presenter och överraskningar och sedan skönhetsprodukter passar mig perfekt. Jag tycker det är lika roligt i slutet av varje månad när paketet kommer. Man får också med Glossy Mag som är deras tidning där det står massa roligt bland annat tips, en följe sedel vad allt är för något och information med, brukar även finnas med lite roliga rabatter. Passa på nu för i några månader nu fram över har glossybox ett samarbete med makeupstore så i varje box får man en "full size" produkt ifrån makeupstore! 

När man startar upp sin glossybox får man dessutom fylla i ett formulär så att du får produkter som passar dig, hur bra? Det finns inte bara glossybox utan även andra boxar, om ni är intresserade och vill veta mer kolla in deras hemsida HÄR!

http://glossybox.se

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bilder från våran portfolio lektion, jag och Alva har temat festligt med inriktning sport. Detta är en del av resultatet! Hår och make up är gjort av mig. Hoppas ni fortsätter läsa, trots uppdateringen varit sådär, men vi försöker bli bättre!


Likes

Comments

Här är några bilder från dagens portfolio lektion där vi just nu håller på med fest stylingar med olika inriktningar, tillexempel sportig, klassisk , dramatisk osv! Vårat resultat kommer självklart komma upp. Godnatt hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments

Vi tyckte de kunde vara kul att tips om våra favorit youtube kanaler. Dessa ni ser under är del 1 och nästan bara makeup kanaler men kan finnas lite hår också. Hoppas ni gillar det!

Youtube.com/bangerbeauty
Youtube.com/laurenbeautyy
Youtube.com/Hiilen
Youtube.com/InnerBeautyBybel

Likes

Comments

  1. Har ni några önskemål om ilägg eller om ni kanske vill ha någon speciell video tutorial så får nu jätte gärna kommentera det. Vi vill så gärna komma igång med bloggen och hoppas ni också tycker det är kul!​

Likes

Comments

Ni som läser min blogg kommer kanske ihåg när jag stylade för Nelly.com ? 
Jag följde med en vän som är makeup artist som har gjort allt från att sminka alla i Paradise Hotel, Melodifestivalen och sminka på Nelly. Jag följde med och var hennes "assistent" med det slutade med att chefen tyckte att jag skulle styla modellerna. Dom som stylar och sätter ihop outfit gör så mycket mer, även filmar och packar ihop kläderna och sedan skickar vidare det.
Otroligt kul och jag har en känsla av att jag kommer följa med flera gånger annars återvända dit när jag har gått ut trean. 

 Vackra Jess!

En liiiiiten del av allt som jag har stylat.

Modellen Shlomit som plåtades för jack-kampanjen som var tidigare i höstas.

Likes

Comments

För någon månad sedan hade vi ett super roligt projekt på hantverks lektionen. Vi skulle utgå från vilken film som helst sedan göra en affisch med inspiration från filmen. Jag Alva och Elin valde en skräckfilm som heter The last house on the left och nedan ser ni vårat resultat.Likes

Comments

På måndagar har vi en kurs som heter Portfolio. Vi håller nu på med festlooker med olika stilar. Jag har klassisk fest och här är resultatet av frisyren jag har skapat!

Jag vill göra något lite annorlunda och spännade så partiet mellan luggen och toffsen är en knyten fläta! 

Likes

CommentsTänkte dela med mig utav lite bilder från i somras då jag gjorde iordning Jennifer när hon skulle på bal. En väldigt enkel men fin frisyr. Glöm inte att ni kan boka in oss(en eller flera!) om ni också vill bli fixade inför bal,fest,bröllop mm. Kram!

Likes

Comments

Ber om ursäkt för den dåliga bloggningen senaste veckan men de har varit pga att vi har haft lov men nu är vi igång igen!

Just nu har vi sminklektion och håller på med olika skuggtekniker, jätte kul!


Likes

Comments