Livet

Hej min ! Hemkommen från Budapest för några dagar och sitter i nuläget med idéer till mitt examensarbete. Känns så sinnessjukt hur snabbt tider har gått och nu har jag liksom en termin kvar och har då min examen?!

Under dessa senaste veckorna har jag bland annat rest, jobbat lite mindre samt tagit tag i träningen på riktigt. Försöker köra på ett lugnt tempo, och liksom försöka planera in mina träningspass så bra som möjligt, men inte alltid det fungerar. Min plan med träningen är inte att gå ner i vikt, utan mer att få en fastare och starkare kropp samtidigt som det gör så att jag mår så mycket bättre.

Ovanför har ni den första bilden jag tog med J efter att han hade kommit hem från sin lååånga semester. Alltså vi har varit så himla lovie-dovie och vi hade inte kunnat resa bort vid ett bättre tillfället, verkligen så tacksam för honom och allt som han gör för mig <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Outfit , Livet

Hej mina fina!
Jag ser att ni är en helt del som fortfarande klickar er in här, trots min frånvaro. Det gör mig väldigt glad och uppskattar det verkligen <3 Har varit lite off då jag startade det nya året med 8 arbetspass i rad, och som ni förstår har allting bestått av att vakna och jobba. Anyway, ville dela med mig av lite bra saker som hänt sedan sist!

- Min hy har fått tillbaka sin glow och den är äntligen balanserad igen! De senaste veckorna har min hy bokstavligen strejkat, men har lugnat sig nu.
- Har sedan årsskriftet gymmat 4 gånger, vilket känns fantastiskt kul.
- J kommer snart hem efter 4 lååång veckor, och jag är mer än taggad på att äntligen få träffa honom igen!!!!!
- En spontan weekend-resa är bokad, som känns väldigt välbehövlig.
- Inleder min sista skoltermin, för att sedan ta min examen till sommaren. Alltså huuuur sjukt är inte detta!? Hur snabbt har inte 3 år gott!?
- Har äntligen fått en läkartid, för att se vad som gör mig så fruktansvärt trött. Alltså jag kan sova mellan 6-12 timmar och fortfarande vara trött. Varit en zombie de senaste veckorna, men det ska bli ändring på det när jag fått reda på mina värden.

Något bra som hänt, som ni vill dela med er? 😄

Likes

Comments

Hej mina finisar!
Sitter för tillfället med en varm gröt i famnen och funderar över det kommande året. Har nämligen bestämt mig för att göra det till det bästa året i mitt liv! Använda min fulla potential för att lyckas med de mål som jag satt upp, och som jag ska klara. Annars har jag bara jobbat, och idag är det första lediga dag sedan julafton. Idag är tanken att plugga och kanske dra till gymmet för att få igång pulsen lite grann, det var så himla länge sen och jag saknar det verkligen! Annars är the main goal för dagen att förbereda matlådor inför kommande veckan då jag jobbar varje dag, hela veckan.

Likes

Comments

Livet, Inspiration

Igår låg jag i soffan och kollade på Seven Pound, och såg dessutom klart Unabomber. En film och en serie som har satt ett otroligt stort avtryck på mig och som fått mig att börja reflektera över mitt liv och vad jag vill göra med det. Sedan jag var en litet barn har min dröm varit att hjälp människor, vara lycklig samt tacksam. Någonstans på vägen dit jag är just nu, förlorade jag mig själv. Jag vet inte vad som hände, men jag förlorade mening och motivationen till att förgylla mina drömma och nå min fulla potential. Det må låta klyschigt, men jag tror starkt på att 2018 är året då jag ska ta tag och förgylla mina allra största önskningar. Det är mycket jag önskar att göra, men tänkte dela med mig av en liten del!

- Gå ner i arbetstid
För tillfället jobbar jag mer eller mindre heltid, vilket medför en viss stress och press att få ihop tiden med alla måsten. Om jag ska ha möjlighet att göra allting som jag önskar mig, behöver jag dra ner på arbetstid! Det optimala hade varit att kunna hitta en syssla som boostar min kreativitet samt gör att jag kan tjäna lite pengar på.

- Utveckla min kreativitet
Läsa, lyssna på klassisk musik, lära mig nya saker, sy, sticka, måla... Ja, listan kan göras lång, men detta är ett litet axplock av vad jag älskar att göra. Tyvärr har tiden (igen) inte räckt till för att jag ska ha tid att utvecklas. Detta året skulle jag önskar att jag skapar mer tid åt det, samt upptäcka nytt! Exempelvis vässa mina kunskaper i fotografi och lära mig grunderna med piano. Har länge varit något jag velat lära mig.

- Stärka mina relationer
Genom att spendera mycket tid i skola och arbete har jag haft väldigt lite tid att umgås och vara med mina nära och kära. Detta har i sin tur lett till att jag känt mig som det där tråkiga vännen som aldrig kan eller som ständigt måste avboka på grund av jobb. Detta året är det stopp med det, då jag värdesätter mina nära och kära mer än materiella ting.
Med tanke på jobb, skola och alla platser jag besökt har jag fått möjlighet att möta så fina människor, som jag känner att jag gärna vill lära känna ännu bättre och stärka mina band med.

- Ge tillbaka
Detta året har jag fått möjlighet att göra så mycket saker, så som att resa, älska, förlåta, njuta och leva. Tyvärr är detta inte en självklarhet för alla människor på denna jord, och därför vill jag gärna ge tillbaka och hjälpa. Genom att bli månadsgivare kan man göra något litet, som betyder allt för en annan individ. Om man själv tar sig en funderare, vad gör det dig om du skippar 2 latte, och istället skänker de pengarna till någon behövande?

- Prioritera mitt välmående

Något som jag varit dålig med är att prioritera mig själv och mitt välbefinnande. Det har lett till att jag för tillfället kan känna mig väldigt sårbar och skör. Jag väntar på en läkartid för att kunna reda ut denna lilla röran som jag ställt till med. Hur blev det såhär, och varför har jag inte tagit hand om mig själv? Min önskan är att varje månad unna mig en behandling, vara aktiv minst 2 gånger i veckan, äta mer hälsosamt samt ha mer egentid. Dessa 4 saker sätter grunden för ett välfungerande liv och gör att jag blir gladare och piggare!

- Resa mer
Jag har varit väldigt priviligerad att få växa upp med att resa enda sedan barnsben, vilket medfört att jag ständigt känner en saknad av värme och sol. Det är något med luften och värme som förändrar hela mig, gör mig glad och full av liv! Det är både en välsignelse, men också en förbannelse att bo i ett mörkt och kallt land och ständigt sakna värme och sol. Min önskan är därför att jag ska resa till nya platser så fort jag får möjlighet. Jag har ett liv, och en ungdom, och vill därför kunna känna att jag besökt allt platser jag velat och gjort allt jag velat innan barn och familj kommer!


Det blev ett väldigt personligt inlägg, men jag känner att det är viktigt att man vågar dela med sig av sina brister och drömmar. Med tanke på att vi idag lever i en värld där alla är mer eller mindre för sig själva, är det viktigt att våga vara ärlig och personlig.
Vad är era nyårslöften? Tror ni på att 2018 kommer bli ert år? <3

Likes

Comments

Outfit

Hej mina finisar, hur är det med er?
Med mig är det faktiskt helt ok, hade en jobbig dag igår då jag var riktigt trött med tanke på att allting kommit ikapp och jag verkligen saknar J. Känner mig jätte negativ på sistone, så därför ville jag visa er denna fina outfit jag hade på mig för några veckor sen. Alltså kände mig verkligen on point och snygg, med min nya klänning och plattade hår - fler såna här dagar tack!

Idag är planen att jag ska unna mig lite egentid, utföra några ärenden på stan, städa och avsluta den med lite film! Tanken är även att dela med mig lite av mina nyårslöften med er, och försöka inspirerar er (och mig själv) till att sträva efter att förbättra oss själv. Mer om det ikväll <3

Likes

Comments