Köpenhamn var sååååå kul!! Emilia bor precis vid Nyhavn så allting låg nära. Åt en massa gjorde vi också, som ni ser... Tips! Bruncha på Far's Dreng, ni kommer inte bli besvikna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kappa - Ellos, Jeans - Zara, Halsduk - Gina Tricot, Väska - Mint&Berry, Sneakers - Adidas, Tröja - H&M, Handskar - H&M

Hemkommen från Köpenhamn och tänkte bjuda på en outfit som Emilia fotade medan jag var där. Köpenhamn var verkligen allt jag tänkt mig och lite till. Hade verkligen inte haft något emot att bo där, to say the least.

Likes

Comments

Kappa - H&M, halsduk - Gina Tricot, jeans - H&M, hatt - H&M, väska - Mint&Berry, boots - Sixtyseven, handskar - H&M

Long time no see! Jag njuter till det fullaste av jullov. Har visserligen jobbat lite hemmifrån men that's it, i övrigt spenderar jag dagarna med att sova länge, sträckkolla på Gossip Girl med min syster och chilla.

I tisdags befann jag mig i Tallinn och då såg jag ut så här. Gillar ni outfiten?

Likes

Comments

Dags för även mig att visa vad jag önskar mig i julklapp i år. Jag vill inte be om för mycket, men dessa grejer hade jag gärna hittat under julgranen.

Jag tycker Weekdays och Ifs samarbete är riktigt coolt, och den lilla väskan känner jag att passar bäst in i min garderob. / Nya lakan hade suttit fint, de flesta vi har börjar vara riktigt slitna och fula. / Acnes halsduk har jag velat ha så länge redan, men kan inte riktigt rättfärdiga det höga priset. / Jag är antagligen den sista personen att hoppa på detta, men Calvin Kleins underkläder står också högt upp på önskelistan. / Mina läderhandskar har sett sina bästa dagar och ett par som fungerar med touch screen hade varit riktigt praktiskt. / Ett nytt band till min kamera för att piffa upp den. / Denna klassiska tavla har jag faktiskt tänkt skaffa till vårt vardagsrum en längre tid redan. / Böcker är alltid kul att få i julklapp! På senaste tid har jag blivit riktig bra på att läsa mera och avslutar ofta dagen med att läsa lite.

Likes

Comments

Fortsätter på samma linje som i föregående inlägg. Tänkte nämligen visa er min nya mössa. Denna är dock inte köpt på rea, inte köpt överhuvudtaget faktiskt. Efter att jag sett flera bilder på Pinterest (t.ex. denna ) och även en av mina kompisar med en sådan här mössa kunde jag inte sluta tänka på den. Lyckades dock inte hitta en någonstans, så bad min mommo sticka en till mig. SÅ NÖJD!

Likes

Comments

Tröja - Gina Tricot

Kolla vilken fin tröja jag fyndade på -50% på Gina Tricot för någon vecka sedan när Jennifer drog med mig dit. 10% ylle är den också. Kap!!

Likes

Comments

När jag pratad med Jennifer om detta för någon dag sedan utbrast hon "din svaghet är nog gråa tröjor och jackor". Ah vad rätt hon har! Nedan listar jag tre jackor jag drömmer om just nu.

The Teddy Coat

Hur mysig är inte denna? Såg en tjej på stan för någon dag sedan som matchat sin med Timberlands. Såå snyggt!!

Skepparkavajen

Har skrivit om mitt ha-begär för denna typ av jacka redan tidigare, men ville ha en redan för flera år sedan men har inte köpt en än...

Klassisk svart kappa

Jag har en i mörkgrått men en svart känns ändå som något jag behöver, passar med allt! Min kompis har en från COS som jag önskar var min...

Likes

Comments

Jacka - Bershka, mössa - Bershka, byxor - H&M, boots - Sixtyseven, Tröja - H&M

Här ser ni min nya jacka in action. Gillar den massor! Vad tycker ni?

Likes

Comments

NEW IN: Shearling jacket från Bershka. Köpte denna för några helger sedan när jag och min pojkvän var i Tallinn. Riktigt varm och mysig är den!

Likes

Comments

Kappa - Ellos, Skjorta - Gina Tricot, Jeans - Gina Tricot, Klocka - Daniel Wellington

Ny vecka imorgon då. Varför går helgerna alltid så snabbt...?

Likes

Comments