Behövde ett par nya vinterskor så jag köpte ett par från Timberland idag. Nästan alla ute på gatorna har de här skorna och jag kan förstå varför, de är så balla och älskar verkligen den svarta modellen med grå detalj. Om du har känsliga fötter och har problem med att hitta ett par skor som är sköna är dessa skor perfekta för dig, trust me :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu när vädret börjar bli allt tråkigare, mörkare och kallare tycker jag att man ska göra så mycket som möjligt för att piffa upp sina outfits och vardagen. Ett av dem enklaste sätten att göra det på är med olika färger på naglarna. Såsom kläderna så finns det olika färger som passar till olika årstider, som ni ser på bilderna härnere älskar jag att använda svart, mörkblått, rött, vinrött och hudfärgat till denna årstid. Dem flesta har börjat använda mata färger vilket jag också tycker är dösnyggt så fortsätt med det men tänk på att använda dem mörkare tonerna. Genom att måla sina naglar väljer man inte bara att piffa till sig utan det tyder även på hur väll du tar hand om dig själv och dessutom tar det inte så lång tid, så ta upp nagellacken och börja måla!

Likes

Comments

Ni har alla säkert sett en dem senaste hösttrenderna, speciellt de ursnygga jackorna och kapporna. Vi är nu i början av november och det har ännu inte hunnit bli kallt så varför inte passa på att använda kappor och jackor under den tid som är kvar, dessutom kan man använda de flesta på vintern också med en mysig stickat tröja under. Här får ni lite inspiration samt idéer på kappor som passar perfekt till vardagen och utekvällarna.

Yllekappa, 999kr, Zara

Fuskpäls, 699kr, Gina Tricot

Coat i en ny ullblandning med kashmir, 3700kr, Hugo Boss

Parkas med lappar, 799kr, Zara

Fuskpäls, 2795kr, Samsøe Samsøe

Vileak Blazer, 899kr, Vila

Likes

Comments

Hej alla läsare där ute!

Mitt namn är Ley-Olivia och jag är 18 år gammal. Jag är född och bor i Stockholm men kommer även från Bolivia (för er som inte vet, ligger Bolivia i Sydamerika ;) ). Av många intressen som jag har, är en av dem mode och styling. Idéen med denna blogg är att dela med mig av outfits (speciellt mina) som ska kunna hjälpa och inspirera er men även av tips, trender i dagens mode och lite bilder av min vardag och natur.


Jag hoppas att ni kommer att gilla min blogg, välkomna !

Likes

Comments