Gjorde en sminkning med inspiration från filmen UPP

Orientalisk makeup på Beatrice!!

Min trendmakeup som jag gjorde idag!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hello!!

Ja, det här med att hålla i bloggandet går ju bra hehe..

Men nu ska jag verkligen ta tag i det på riktigt, har ju rätt mycket tid när jag åker tåg och på kvällarna i stockholm så det passar perfekt!!

Som sagt, Stockholm, har ju flyttat dit lite halvt nu. Är i Stockholm på veckorna och åker hem till lilla Hudik på helgerna!

Utbildar mig till master makeup artist, hårstylist och fransstylist och jag bara ÄLSKAR det!! Får göra så roliga saker och hoppas att ni få som kommer läsa det här tycker det är lite intressant iallafall!

Aja, nu blir jag långrandig.... Hejdåååå

PS. Ångrar att jag inte började blogga om igår så jag hade kunnat skryta om min nya snygga frisyr (därför lägger jag in en selfie i den, hehe)

Likes

Comments

Har bestämt mig för att jag måste börja blogga!! Det är ett såå bra sätt att marknadsföra sig själv genom att blogga i hopp om att nå ut till fler. Har iallafall under min långa frånvaro från bloggen gjort en hel del saker, här kommer flera bilder på en del av dom.

Fick förfrågan av Caroline Svedbom att sminka till en brudplåtning och jag tackade självklart Ja. Bilden hamnade galet nog i ELLE fest & bröllop, känns helt fantastiskt måste jag säga!!

#starpressday

Jag praktiserar på en PR-byrå för smycken och den 21 april hade vi pressvisning i de vackra salongerna på Strandvägen 7A, så sjukt roligt att få träffa massor av branschfolk och få massor av tips!!


Sminkade Hanna Hylander som är modell på Mikas stockholm i torsdags. De superduktiga tjejerna som har Nextflash fotade och som vanligt med dessa tjejer blev det ett superbra resultat!! In och kika på deras blogg: http://nextflash.se

Likes

Comments


Mitt första inlägg här får bli en tillbakablick från december när jag sminkade och fixade hår på den supersnygga tjejen ovan. Det var en plåtning för Caroline Svedboms urläckra smycken. 

Sminkade även Clara Skagerlind och Nikilina forsén från voyz, supertrevliga och supersnygga tjejer som ville ha bilder till bloggen. Länkar deras bloggar nedanför!

Jag hoppas att de riktiga fotona från studion kommer snart.

Hörs snart igen, puss och kram

http://nikilina.voyz.se

http://claraska.voyz.se

Likes

Comments