Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Betygen är klara inför sommarlovet och jag är nöjd höjde mig med hela ett poäng! Fortsätter detta i samma takt finns det chans att jag ändå kan komma in på arkitektlinjen här i Göteborg nästa år, vilket jag ska kämpa för att komma in på.

Sommarlovet är i full i rulle och för min del har det varit intensivt redan första veckan har börjat jobba 2 jobb nu en på dagen och den andra på kvällen. Har även bokat biljetter till London med mina bästa vänner. Att ha två jobb är inte enkelt det krävs mycket mentalt! Iigår började jag jobba  7 på morgonen och kom hem vid 11 tiden på kvällen.  

Likes

Comments

Cannes 2015

Äntligen sommarlov är allt i skolan avklarat på måndag är det nationaldagen idag ska firas ute med en lunch tillsammans med min lilla syster. Jobbet på sjukhuset och Burger King börjar under veckan, min syster ska ha sin sista föreställning i grundskolan samtidigt mina kusiner är på ett plan just nu påväg till hemlandet Kina just nu. Skolavslutningen är på onsdag och har jag gått klart tvåan, utan att knappast ha märkt av det själv. Nästa år tar jag studenten och snart är det jag som sitter på ett planjust nu påväg till andra sidan jordklotet.


Likes

Comments

Mycket går på nu mina prov och uppsatser kan jag räkna upp i en oändlig lång lista. Solen skiner och jag hittar knappast motivation till att plugga vidare, även om dessa inlämningar och prov är avgörande för mitt slutbetyg. Jobbintevjuver inför sommaren står på schemat och jag saknar mina vänner. Hur som helst försöker jag inte att stressa upp mig onödan och det tycker jag att ingen borde göra. Här är tre tips för att hittat motivation in till slutändan.

1. Tänk på framtiden
​Detta låter klychigt men jag vill säga det ändå. Tänk på att dina betyg reflekterar på hur din framtid på ett eller annat sätt. Du kanske inte orka och tänker att du kan senare plugga upp dina betyg i Komvux senare, men faktumet är att Komvux är betagit mycket svårare då det handlar mycket att man pluggar på egen hand. Så tänk är det värt det? Gör ditt bästa nu så kommer du inte ångra dig i framtiden.

2. Yoga mycket
Det är ingen myt att Yoga kan lugna ner dig,g öra dig starkare och sänka din stressnivå. Jag tränar det veckovis och det reflektera mycket på mitt välmående och temperament.

3.Planera din tid.
Dålig med tidfördelning kan vara en viktig faktor som orsaka stress försök och ångest. Försök planera tiden väl då du både hinner med träning, vänner och läxor ett tips från mig är att köpa kalender.

Likes

Comments

Gina Tricots Showrrom

Hemma hos Aimee Song

​Velvet soffor är något jag alltid har haft en crush på när det kommer till inledning. Jag älskar verkligen kombinationen av de "klassiska" och sedan kombinerat med de moderna färgerna exempelvis blå och turkos, så snyggt! Den ger ett vitt vardagsrum ett trevligt kontrast,

Likes

Comments

Hos Joe and the juice under lördag med Olivia.

Trots den höga berget med plugg hindrar det inte mig att träffa en av mina närmaste vänner som jag knappast träffar mer än 5 gånger per år. Vi hade det hur trevligt som helst, med photoshoot och ett besök hos Joe and the juice, en kombination av mina favorit aktiviter. Älskar verkligen lördagar som dessa!

Likes

Comments

Intro:

Hej, välkommen till min nya blogg Kicki Kuang heter jag och lever på mina stora pension för mode, livsstil och hemindredning. Denna bloggen kommer handla om min livsstil där stora delar består av heminredningar som till exempel DIY och olika arkitekter.

SOVRUMMET

Jag gillar när saker ser dyra ut. Just nu är jag på jakt efter en vintage Louis Vuitton resväska som jag kan ha bredvid sängen.

KÖK & VARDAGRUM

När jag flyttar ut ska mycket av heminreningen reflektera på min personlighet, Själv tycker jag att jag är en mycket klassikt person. Jag är inte direkt trendig jag behåller gärna de gamla och kombinera det med något vitt. Guld detaljer har nu varit något som är extremt trendigt just nu, detta har kommit tillbaka från förr.

GARDEROB

​I framtiden ska jag reservera ett rum till att bara ha kläder, väskor och skor. Dreamy. 

Likes

Comments

Instagram@kickikuang