Contains affiliate links

#nouw30daychallenege sluttede igår, men jeg fortsætter selvfølgelig den gode stime, så enjoy!!

Sagen er den at galla er lige om hjørnet for mit vedkommende - og jeg derfor har valgt at lave en ret stor galla-guide. Der er både maxi, midi og lårkorte-kjoler, jumpsuits, nederdele + bodystockings og et suit - så der burde være noget for alle. Og så koster de alle under 600 kr.

Jeg aner ikke hvornår i andre skal, men ligemeget hvornår burde i kunne finde lidt inspiration til en kjole eller andet her. Lad mig vide hvilken i bedst kan lide..

xx, much love
StyleBubble

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Så sluttede #nouw30daychallenege, og jeg har på næsten intet tidspunkt fortrudt at jeg tog udfordringingen op. Jeg har selvfølgelig også været virkelig presset, da jeg prioriterede at skrive indlæggene hver dag, men jeg er nogenlunde tilfreds med næææsten alle!

Min plan er at jeg fortsætter med at skrive post's nææsten hver dag, da det virkelig har fanget mig at skrive så meget. Jeg har i løbet af denne udfordring fået en kæmpe oplevelse i baggagen og udlevet en drøm om at arbejde som blogger når jeg engang bliver ældre. Jeg er vokset i læsere og generelt bare haft det mega sjovt med at skulle tænke så kreativt - og finde på nye ideer.

Jeg håber på at møde jer her på bloggen og at i vil fortsætte med at følge med fremover.

Nu til steal the look, min all time favorite serie. Idag har jeg fundet den smukke instagrammer
@josefinehj's look på budget til jer. Enjoy, og tak for #nouw30daychallenege.

xx, much love
StyleBubble

Likes

Comments

Contains affiliate links
1/ / 2/ / 3/ / 4/ / 5/ / 6/ / 7/ / 8/ / 9/ / 10/ / 11/

Velkommen til næst sidste dag i #nouw30daychallenege !! what, det er slet ikke til at forstå!?

trends og hvad der er hot 'in the moment' skifter konstant, og det er hele tiden noget nyt som er fedt.
Lige nu især er det specielle solbriller, især de helt smalle, alt med glitter, berets, farverige strømpebukser og seje specielle tasker - der går igen.

Så idag giver jeg jer nogle bud på hvor man kan finde dem, og til billige penge. Så hversågo'.

xx, much love
StyleBubble

Likes

Comments

Contains affiliate links
1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10. / 11. / 12. / 13. / 14. / 15. / 16. / 17. / 18.

ny fact; jeg freakin' elsker interior. Jeg elsker at omøbelrere mit værelse. Jeg køber jævnligt nye planter, møbler og især dimser som hober sig op. Ærligt, jeg skal nok til at få ryddet ordenligt ud. Der er for meget lort der fylder..... pinligt.

Nårh, men pga. min store kærlighed til interior, deler jeg idag 18!!! top fede og mega cool ting til værelset som alt sammen er under 500 kr. Som en slags room decor inspiration på budget, eller hvad i vil kalde det.

Jeg gad godt købe det hele selv, meeeen det er nok en ret dårlig ide, - men noget af det skal klart bestilles når jeg en dag får ryddet ud. Håber hvertfald nogle af jer kan få gavn af det!!

xx much love,
StyleBubble

Likes

Comments

Contains affiliate links

Konfirmationerne nærmer sig med hast, og nogle skal allerede konfirmeres om en måned. Derefter vil jeg skynde mig at smække noget mere konfirmations-relateret indhold op til jer.

Jeg har fundet 13 konfirmationsønske-ideer til jer. Nogle af dem er taget fra min ønskeliste, men jeg har valgt ikke at tage den hele med, da resten af den mest består af ting i sagtens selv kan finde på som; penge, telefon, computer osv.

Jeg laver en part 2, da jeg har lidt flere ideer til jer, men de kommer nok først op mandag.

xx, much love StyleBubble

Likes

Comments

Går du rundt ligesom mig, og ofte tager dig selv i at have helt samme rutine hver dag.

Samme tøj, samme smykker, samme sneakers, samme morgenrutine, laver de totalt ensartede lektier, besøger samme instagram-profiler om og om igen, hænger ud med de samme venner, og endda besøger man den samme café om og om igen. Tjaa, hvis du kan nikke ja til flere af dem, kunne du nok ligesom mig bruge lidt lifechance-inspiration.

 • Tøj, sneakers og smykker.
 • Det her tror jeg er en af de vigtigste faktorer, når man snakker om at sætte farve på hverdagen. Jeg ved ikke om i kan huske, at jeg nævnte at jeg havde et væddemål med mig selv hele januar, om at skulle have mindst et farverigt item på hver dag. De er lidt gået hen blevet en vane, at have farverige outfits på, og jeg kan virkelig mærke det har gjort en forskel for mit humør. Selvom det lyder lidt skørt, bilder jeg altså mig selv ind at mit humør er bedre når jeg har farver og glitter på. Så mit bedste tip er at udfordrer dig selv, træd ud af din comfort-zone, byt den grå sweater ud med en pastel lyserød sweater, og træk i en blomstret midi-nederdel i stedet for de sorte jeans. - man kan også udfordre sig selv, og sige at man ikke må have et item på flere gange på uge.
 • Brug din insta til mere end bare stalking
 • Du kan helt sikkert genkende det at scrolle gennem de samme ting på insta, om og om igen. De samme profiler, og samme piger med samme tøjstil.
 • Det kan være virkelig svært at finde på nye insta-profiler, så benyt dig af udforsk, og begynd at følge hashtags.
 • Man kan finde så meget god inspiration, og så får man ikke de samme billeder smidt i fjæset. Du kan også finde god inspiration til nye cafeer, du skal tjekke ud!
 • Mandag, tirsdag, onsdag og resten af ugen
 • Dagene bliver hurtigt ensartede, og når man går i folkeskole er der ikke meget variation blandt timer, lektier og lærere. Derfor er man selv nødt til at ændre det man kan, og accepterer det man ikke kan ændre på.
 • Man kan f.eks. Ændre på sin morgen. Hvis man nu hver morgen spiser havregrød, så prøv chiagrød i stedet. Det handler om at tænke alternativt, så det bliver lidt mere spændene.
 • Man kunne f.eks. Også stå op 15 minutter før, hvis man stresser rundt hver morgen, så man bedre kan nå at lægge makeup, eller vælge tøj.
 • Man kan også være bedre til at ses med andre end bare dem man altid ses med. Skriv til barndomsveninden, du ikke har snakket med i lang tid, og spørg om i skal ses – det kan være rart med lidt ’ny snak’.

  Jeg håber virkelig at dette indlæg har bragt jer noget inspiration, og givet jer nogen ideer.
  Ha en skøn fredag.
  Xx, much love
  StyleBubble

Likes

Comments

Contains affiliate links
1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10. / 11.

Solbriller er seriøst et must-have året rundt. Det er altid rart at kunne smække et par på, hvis man ser død træt ud, eller det sjældne tilfælde sker. Solen begynder at skinne!

Jeg har fundet 11 par, som alle er super fede, og under 200 kr. Here you go.

xx, much love
StyleBubble

Likes

Comments

Glædelig valentines dag skønne jer. Jeg håber du har en dag fyldt med kærlighed, også fra familie og venner. Jeg har samlet nogen tumblr-love-vibes til jer, bare fordi det er valentines dag!<3

Ha det skønt, og hvis ingen har fortalt dig det idag, - Du er højt elsket af rigtig mange, og skide smuk.

xx, much love
StyleBubble

Likes

Comments

Håber i har det for fedt, - for det har jeg!! Det gik virkelig op for mig idag, hvor meget jeg savnede at suse omkring, haha.

Jeg vil idag dele lidt billeder fra de 4 sidste dage på ski, så enjoy!

Hvad får i tiden til at gå med? Er i på ski? ferie? sommerhus? bare hjemme? lad mig vide det i kommentarfeltet.

xx, much love
StyleBubble

Likes

Comments

Jeg har igang i aaalt for mange serier for tiden. Jeg kan slet ikke finde rundt i dem, og jeg er SÅ forvirret over personerne.. jeps, ikke så godt..

Nå, men derfor vil jeg gerne anbefale jer 4 serier, som bare er et musthave at få set.

God ferie, fortsat!
xx, much love
StyleBubble
______________

PAPIRHUSET:
Spansk - en gruppe unge mennesker røver den spanske nationalbank. Den lyder umidbart ikke SÅ spændene, men det er den virkelig! Jeg lover jer ikke vil fortryde at se den!!

NARCOS:
Handler om Parblo Escobars liv, og om narko-kartellerne. Man skal kunne lide action, blod og spænding, men den er vildt god.

THE END OF THE FU***NG WORLD:
Meget kort, men mega god. Den handler om James, som har dræbt dyr hele sit liv og nu vil prøve at dræbe et menneske. Han udser Alyssa, som sit offer, og de ender på en lang biltur sammen. Den er virkelig spændene og rigtig sjov.

GIDSELTAGNINGEN:
Dansk serie, handler om en gidseltagning i københavns metro på kgs. Nytorv, og om hvordan Københavns politi skal løse noget, som viser sig at være meget tæt på. Den bedste serie ever, seriøst!

Likes

Comments