Idag har jag varit på djursjukhuset med Hedwr. Han fick för några veckor ett litet sticksår på sidan av kotan på vänster fram. Då svullnad återstått så kändes det skönt att kolla upp det med ultraljud nu innan han ska ridas igång igen efter vila. Han har aldrig varit halt men kändes skönt ändå med en extra koll.

Veterinär kunde konstatera att sticket gått bakom gaffelbandet och klarat alla strukturer. Pust...så skönt!

Han skötte sig som alltid gulle gubben.

Nu ska matte på välförtjänt semester så ytterligare en veckas vila för honom men sedan ska han igång. Märks att han är rastlös och vill jobba igen. Men känns helt rätt med en rejäl vila för hans del.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är så äntligen Hedwr nyklippt. Han har tyvärr tappat en sko så då passade jag på med det istället. Efteråt fick han en dusch och när han torkat och kom ut i hagen drog han världens bockserie! I vanlig ordning. Tur han inte gör så när man rider.


Wish King Louie -2012 kör jag lite intensivt med nu. Mätte honom idag och han är hela 152cm. Han tycker det är roligt när det är hans tur och kommer direkt i hagen. Louie är inackorderad och ska i vinter flytta hem till sin matte i Stockholm.

Charon har jag ridit på gärdet idag. Igår gjorde Ulf iordning hennes hage vilket hon tyckte var mkt spännande.  Skulle bara gosa och vara med hela tiden. Imorgon ev träning för hennes del och till helgen tävling. 

Ida var här i helgen och hon hade städat hela sadelkammaren samt putsat allt! Tänk vad gulligt. Så jag har fortsatt i den andan och nu är snart allt smutsigt tvättat också. I söndags provred Ida en ponny mer om den framöver.

Likes

Comments

Här en bildbomb på Wish från helgen. Domaren hade skrivit så roligt efter dagens klass. Något sånt här stod det
-Fin ponny med härlig energi som blir lite för mkt ibland. 64,1% trots två missar i Lc2 blev det. Det var kul också att de introducerade heene som ett svenskt halvblod, lilla ponnyn. Många tror hon är en liten storhäst i själva verket en mellanstord-ponny. Emma Almqvist gör ett kanonjobb med henne. Följ gärna hennes blogg på www.nattstad.se/emmashastar

Likes

Comments

Wishan är hos Emma Almqvist och provar på livet som dressyrhäst. I helgen är jag hos dem idag fick de 64,1% i Lc2 trots ett par missar.


Likes

Comments

Hej tänkte starta en blogg om oss alla på Stuteri Wish. Vi föder främst upp Welsh cob. Välkomna att följa våra upptåg.

Likes

Comments