Ja, jag skulle väl kunna hålla med om att vi inte bloggar så noga. Förklaringarna är ganska simpla, faktiskt.
1. Plugg
2. Ingen ork
3. Ingen lust

Känner att dessa tre punkter drar ner stämningen med några procent. Men så får det va. Folk säger att man ska vara ärlig och äkta. Allt blir ju så mycket bättre då. Så käftsmäll vad det här inlägget blir så mycket bättre ändå. Krångligt men sant.

Nu vill jag ut. Springa eller gå. Trött på att läsa i en bok. Men jag måste. Måste för att bli färdig. Måste för att lyckas. Måste för att läraren säger så. Men jag är inte tvingad. Jag kan skita i det och bara vara ute.

Grejen att säga - det finns inget tvång.
Alla har val, oavsett.
Du behöver inte gilla alternativen. Absolut inte. Men klaga aldrig över att någon tvingar dig, för det faktum av att det inte existerar tvång. DU MÅSTE välja ett val. Aldrig för att du är tvingad. Kom ihåg det.
Måste är ordet.


Det blev ju ett inlägg.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

"She loved mysteries so much that she bacame one"

Likes

Comments

Jaha då var det min tur att försöka mig på att förklara min version min fina medskribent:Lundell
Som Lundell säger så är det faktiskt ändå rätt så svårt att beskriva en person så att det känns som om att du verkligen känner han,hon,den eller det.
Det är svårt att beskriva en person med så många olika bra sidor. Lundell o jag träffades för första gången i 6-års och sen dess har vi alltid funnits för varandra.

Lundell är en speciell person som det bara strålar glädje om. Alltid lika rolig och omtänksam. Expert på att lösa problem som man själv eller inte har på något jävla vänster suttit sig i.

Något mer hon är absolut bäst på är att smida ibland lite elaka planer... kan man tro att det är hon som John Green hämtade inspirationen ifrån till hans
karaktär Margo Roth Spiegelman i boken och filmen Paper Towns.

"Pass"!!
Är ett av Sofias favorit ord och som vi alla vet säger man "pass" om man inte vet svaret, och samma här man får absolut inte skylla på någon som inte vet.

Lundell är en mycket självsäker tjej som inte behöver instruktioner för att leva.

Så puss på dig min älskade vän😘

Likes

Comments

Att skriva en personbeskrivning får mig att återkoppla till sjuans svenska. Uppgiften var att skriva en berättelse med röd tråd och därmed proppa texten med bra beskrivningar.
Det första jag gjorde var att bestämma vems berättelse det var, dvs huruvida huvudkaraktären skulle vara.

För det mesta hade jag en tydlig bild i huvudet om vem den här personen skulle vara, men desto svårare var det att få ner det på papper. För hur skulle jag få andra som läser det jag skriver att lära "känna" en person som de aldrig "träffat"? Min uppfattning av någon kommer aldrig vara densamma som för dig eller någon annan. Så att beskriva någon för andra är omöjligt. Däremot så kan man skriva/ säga sin egen uppfattning.
Det som skiljer den här personbeskrivningen ifrån de tidigare jag har skrivit är den logiska sanningen om att den personen jag beskriver faktiskt existerar."Men jag visste ju inte?!"
Vi börjar med Hanneles mest hållbara argument.
-Hållbart?
-Jo, men visst. För får man bli arg på någon som inte vet?
-Nej....
1-0 till Möller:)

Den här stjärnan på 16 år sjunger hellre än bra. Rödgula toner med vindig röst om hon får uttrycka den själv. Den låten som tillhör topplistan från hennes mun är Whitneys' I will always love you. Tyvärr hade du åkt hem efter första reklampausen i Idol. Inget o sörja när du har en trogen publik som består av dina inre kretsar och ditt mega fan (jag!!!) puss.
Däremot har du talang för orientering och dans. Att vara i ditt sällskap är alltid nice. En lättsam samt rolig tjej med mycket intelligens.
Vi är som de på film. Felet i våra stjärnor. Men vafan lite fel måste det ju finnas för att historien ska bli bra?

Möller, en stark tjej som inte behöver en karta eller kompass för att hitta rätt.
(du kan vägen till mitt hus, hahaha)

Nej, puss o kram min underbara dam!😘😘

Likes

Comments

HALLÅÅ HALLÅÅ!! Roligt att du har hittat hit☺️ Denna mycket seriösa blogg om livet i allmänhet drivs av oss två från Sturefors. Gemensamt för både oss och Sturefors är att vi inte är kända för någonting...Hahah😅
En fd mattelärare till oss utnämnde Sturefors till platsen som Gud glömde men genom denna blogg ska vi bevisa att Gud även här har satt sin prägel på något jävla vänster🙌
Sturefors har gjort oss till dom vi är-Sturebarn.
Allt som skrivs här kommer från våra egna små knoppar...från mer seriöst till saker som är lite mer oseriösa😁
Fortsätt att följa oss två små töntar i vårt försök om att få en syl i vädret😊
Varmt välkomna till oss två östgötars liv Puss Puss☺️💕
//Möller & Lundell 👭

Likes

Comments