En enkel Oreo kake

I dag deler jeg en enkel og god oppskrift på Oreo kake med dere. Det er ikke ofte jeg har krefter til å lage kake, selv om det faktisk ikke tar så lang tid. Jeg ønsker å «feire» at jeg har åpnet meg, delt deler av min historie, kjemper hver dag for å få det bedre, at jeg lærer og at jeg er på topp fem her på topplisten. Den kampen man har med seg selv hver eneste dag tar så mye krefter at jeg beundrer alle som tar de kampene.

Slik gjør du:

1. Knus to pakker med Oreo kjeks. Jeg pleier knuse de i en ren pose. Du velger selv hvordan du knuser de. Smelt 100g smør. Etter at du har smeltet smøret blander du den knuste kjeksen og smøret i bunnen av kakeformen. Fordel det utover hele formen og sett formen i kjøleskapet.
2. Pisk kremfløte. Når den begynner å bli litt over halvveis ferdig tar du 200g Philadelphia kremost og litt melis. Miks alt dette sammen! Ta ut kakeformen fra kjøleskapet og smør denne kremen over kjeksen. Sett formen tilbake i kjøleskapet.
3. Siste delen er sjokolademousse. Bland posens innhold med melk. (Står på pakken). Når man har pisket det ferdig tar du ut formen fra kjøleskapet igjen og smører over kremen. Pynt med litt Oreo-kjeks på toppen.
4. Sett kaken tilbake i kjøleskapet og la den være der. Helst til dagen etter, for da smaker den himmelsk! Hvis ikke kan du spise den etter noen timer.

Liker

Kommentarer