[gallery type="rectangular" size="large" ids="3687,3688,3689,3690,3691,3692,3694,3693"] En ledig dag efter att ha jobbat hela helgen. Låtsas att jag varvar ner och har kommit ut på en minimal fototur. Det var egentligen alldeles för blåsigt för macro med konverterring så dem bilderna jag helst ville ha blev suddiga i slutändan. Men fick några få bilder av dem få som jag faktiskt tog. Som sagt, alldeles för blåsigt samt kallt. Och det var knappt något blomster vid Snogeholmssjön. Vad är det om? Vart var alla blommorna? Men det väntar en rolig tid. Nu skulle man bara kidnappat ett 100mm någonstans ifrån så man hade kunnat krypa så nära krypen som snart kommer fram så man hade kunnat se vad dem åt till middag. Måste hitta människo-offer också så att jag kan bli bättre på det här med porträtt. Och tid. Mest tid.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

[gallery type="rectangular" size="large" ids="3663,3664,3665,3666,3667,3668,3669,3670"] I onsdags var vi iväg på en tur till Halland. Vi gjorde en kort visit in till modern och Tony. Men hela anledningen till att vi åkte upp var Hishult från en början. Varför behöver man inte diskutera, dock kan man konstatera att Hishult är helvetet på jorden. Hatar du någon med obeskrivliga mått, så föreslå en tripp till Hishult. Sen är det bara att vänta på nyheten att personen ifråga kramat om en enorm sten och slängt sig i Smedjeån. Det är nästan fascinerande och jag har aldrig varit med om något liknande. Desto närmare man kom det här stället, ju mer sänkte sig en tyngd över bröstet. Vi blev tystare och tystare i bilen. Det var första gången jag var i Hishult och den sista. Har aldrig varit med om ett ställe dit man kommit för första gången och fått ångest. Som ett hölje av själlös död som trängde in på cellnivå i ens kropp. Det var fruktansvärt. Efter vår skräckupplevelse åkte vi hem till modern där hon bjöd på kaffe och man fick skaka av sig lite av den här ångesten som hade krypt in med lite kattmys.

Likes

Comments

Rätt gissat att man varit på IKEA idag. Denna hatkärlek till denna möbelaffär vet sig inga gränser. Visst är det relativt billigt med möblerna, roliga prydnadsgrejer och jag älskar en del av deras ramar. Billiga och ser mer eleganta ut för att vara så billiga.

Men mindervärdeskomplexet dyker upp lika snabbt som en faktura på posten. Redan i affären dök det upp, men sen fortsätter det. Har beskonats att färdigställa möbeln, tack Per och Jimmie ni är mina hjältar. För att ni gör det, så slipper jag. Och det hade jag kunnat betala för.

Undrar annars hur många förhållanden som har havererat i samband med Ikea. Räknat med besöket, lasta bil/släp, in i hus/lägenhet och tillsist montering...

Hur beter ni er på Ikea?Likes

Comments

Tiden går och vi är inne i mars. På jobbfront så har jag börjat jobba, med besked. Fick även reda på att jag fått det första jobbet jag sökte, men hade redan tackat ja till det jag är på nu när dem väl kom fram till att dem ville ha mig. Väldigt smickrande att dem ville ha en dock, med tanke på att det var Transplantations och Hjärtsjukvårdsavdelningen på Lunds sjukhus. Och jag har inte Akutsjukvård ifrån skolan. Med bara mina referenser och min enorma personlighet så ville dem erbjuda mig det. Men det var som jag skrev i det förra att planerna för livet har ändrats en hel del och det jag har nu passar bättre. Och efter att ha jobbat en vecka där dem bara ringer in en så erbjöd chefen idag ett fast schema. Så det har jag nu. Men kan fortfarande gå in och jobba extra lite hur jag känner för det, och har ett bra schema där jag kan ägna tid åt allt sådant runt om i livet som skall fixas nu. Så på vissa fronter så går det väldigt framåt. Dock så har det inte bara varit en dans på rosor, och även om saker och ting är uppåt så har ju lite hänt. För två veckor sen fick min styvmoder en hjärtinfarkt, men klarade sig. Men efter det har vi haft en väldigt oväntad bortgång i familjen. Så en tuff tid. Då får man vara tacksam att det går så bra på andra fronter. IMG_6242

Likes

Comments