Och hela min feed har bombaderats idag av hur onödigt det hela är. Hur man ska älska varandra året om. Och till en viss del så håller jag helt med er av den åsikten. Men är jag den enda som blivit överlycklig hur positiva saker har uppmärksamts idag? Bara i Ystad Allehanda skrev dem om ett lokalt par som träffades när hennes familj flyttade hit ifrån Grekland, hur dem träffades och har varit gifta i 40 år. Övriga dagar läser man om så mycket rått, kan man inte bara ge det en dag då vi kan få lite glädje? Glädjas över hur min bästa vän fick blommor hemskickade ifrån sin pojkvän som bor i Örebro, hur en bekants pojkvän bad henne att gifta sig med henne och andra mysiga saker. Eller som när jag var i affären tidigare och en gubbe på 80+ köpte blommor och choklad. Kanske skulle han gå hem till sin fru eller vem som. Jag har aldrig firat Alla hjärtans dag något speciellt, det gör jag inte idag heller för jag anser ju själv att jag visar var och varenda dag visar att jag älskar mina nära och kära. Och min käre lille Jimmie. Att jag alltid försöker visa att jag finns där. Så låt oss tänka på positva saker. Om vi så bara vill rå om oss själva lite extra eller vad vi nu än vill göra. Och bara för det så betyder inte det något mindre någon annan dag heller. Så önskar er en bra alla hjärtans dag med en bild på mitt osmakliga sätt och humor.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Orginasationen på skolan är nog inte den bästa jag någonsin varit med om, men sen har jag alltid haft oturen att hamna på dåliga skolor. Tänk att sju mil öster om min hemstad finns det inte bättre skolor. Men många av dem här typerna på den här sidan av Skåne är ju väldigt skumma. Hur som helst så är jag ute på APL nu. Arbetsplatsförlagd Lärande. Tror jag att det står för i alla fall, och trots tjatet om att man inte får vara på en tidigare arbetsplats så lyckades dem ändå placera mig på en arbetsplats. Så nu är det väldigt skumt att vara på jobbet, men få betala lån för det. Snacka om att ha vunnit högvinsten. Och en gammal arbetskollega ska bedöma mitt arbete som jag innan utfört helt självständigt. Twilight Zone! Bästa är också att dem vill ha tillbaka mig till sommaren och jobba. Allt är väldigt upp och ner för tillfället. Helgen spenderades dock i Göteborg tillsammans med hela familjen. Bo på vandrarhem, det närmsta jag kommer komma studentkorridor-feelingen och få sova överst i en våningssäng som knarrade till en ångest. Sen hur man såg på undersidan hur mycket som egentligen var sprucket till överslafsen ingav ingen trygghet. Men vi vart på båt-mässan och tittade på båtar där man hade fått sälja alla inre organ på svarta marknaden och ändå inte ha råd med. Kanske om man hade slängt in sin först födda i betalning så hade det nog inte heller räckt. Men det skadar ju aldrig att få spana och klappa på saker och ting man aldrig kommer äga. Och dem hade mängder med fiskegrejer. Men där blev det inte så mycket shopping. Men vi fick firat broderns födelsedag när vi alla samlades i Göteborg i alla fall. Och vi blev inte påkörda av en spårvagn. Trots att det var nära ett par gånger. Nu ska det bara bli vår och Liseberg!
 

Likes

Comments

Hur många har missat nyheterna om köttprotesten i Nyköping i veckan? En skola i Nyköping skulle ha en såkallad "köttfri"-dag och LRF, Lantbrukarnas Riksförbund, reagerade med en såkallad köttprotest. Frivilliga som var upprörda över dagen då det inte skulle serveras kött på skolan placerade sig utanför skolan för att servera hamburgare för dem eleverna som ville ha. Det är så mycket konstigt i den här "protesten" så jag vet inte ens. Varför reagerar dem inte dem dagarna då det serveras ärtsoppa, pannkakor och andra vegetariska alternativ på skolan? Det som ingår i den vanliga menyn. Och kan man inte klara sig en dag utan kött... Liknar inte det snarare ett skadligt beroende likt en knarkare? Får man abstinensbesvär om det går en dag då man inte äter kött? Går lantbrukarna i konkurs för en köttfri dag? En köttfri dag som inte ens är EN köttfri dag då det är flera andra dagar då det inte finns kött på menyn...
Sen kommer vi till uttalandet om att det är viktigt för tjejer som växer och SKA bli snygga. Say what? Vadå ska bli snygga? Jag vill gärna se en studie på vad det är i kött som fungerar som något mirakelmedel gentemot tjejer som får dem att blomstra upp och blir snygga? Många studier har gjorts om hur kött ökar risken för cancer och hjärt och kärlsjukdomar hos båda könen. Men var är snygg-studien? Och Lantbrukarnas Riksförbund är besvikna över att kärnfrågan har glömts bort i kritik gentemot deras kupp. Jag skulle ju vilja säga att det är dem själva som bitit sig själv rätt rejält i foten på den här frågan. Dem vill väcka sin sakfråga med en urbota dum "protest" och går ut med uttalanden som den här ovan. Så en bild på hon som blev vegetarian vid 15års ålder och mitt i perioden då man växer och ska bli snygg. Tycker jag har klarat mig rätt bra utseendemässigt utan kött.
Inte för att utseendet är viktigast i livet. För det är det inte.

Likes

Comments