​Då det kommit till min kännedom att det finns en del patetiska människor som inte har ett jävla skit med mig att göra som sitter och går igenom min blogg och analyserar varje sak jag skriver och sen skvallrar vidare om det till andra som inte heller har ett jävla skit med mig att göra så kommer jag avsluta denna blogg. Detta blir mitt sista inlägg och jag kommer inom snar famtid starta en ny som jag kommer länka på instagram. Till dig som känner dig träffad. Du är ingen för mig. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kaoset på glimmervägen just nu.. Herre gudars. Tvätten går för fullt och jag velar fram och tillbaka om vilka saker jag vill ha kvar, sälja, skänka eller kasta. Kläderna och alla barnens leksaker är värst att ta reda på. Det är så mycket små grejer, lego och pärlor.. Tittar man i Benjamins lådor så finns en massa stenar och pinnar på James rum. Att lämna glimmervägen för gott känns lite ledset men ändå bra. Vi har bott här sen Benjamin var 1 år. Men det är verkligen dags att lämna. Vi blir en familj på 6 personer nu.

Nu hoppas jag bara på att lyckas skänka så mycket som möjligt så jag slipper åka och kasta en massa saker.  När lägenheten är tom så ska den göras iordning för nästa hyresgäst och jag slipper, tack gode gud, min psykopat till granne.

Nu ska jag fortsätta med Benjamins rum

Likes

Comments

Jag klarar inte av att bo i Sigtuna. Det finns för mycket förflutet och alla vänner är ändå borta. Dom som finns kvar kan jag ju träffa ändå. Jag får nästan ångest när jag är där. Flytten tillbaka till Uppsala har varit planerad ett tag nu. Jag var ju såklart tvungen att kolla med barnen först. Det har varit ganska mycket fram och tillbaka nu men vi kom överens om att ifall jag har mitt körkort så är uppsala bättre. Vi får plats bättre och vi kan alla bo ihop utan att trampa på varandra. Efter att Nellepelle blev sparkad så känner jag mig inte ens trygg att bo kvar.  Får typ en klump i magen när jag är på väg till lägenheten. Och nu längtar jag så himla mycket efter att få göra iordning här.
Det jag mest är nervös över är förskolor och bvc här i uppsala. Det kommer kännas så konstigt att inte gå till BVC i Sigtuna längre och att inte ha Monika min barnmorska. Henne har jag haft i 8 år nu och helt plötsligt ska jag ha nån annan. Det blir ju säkert bra ändå. Nu är det bara att spurta till kortet. Ca 1 månad har jag på mig att fixa det.

Likes

Comments

Blev en promenad igår som liksom satte sina spår i form av sammandragningar. Jag känner att jag kanske ska chilla med dom långa promenaderna och försöka med nåt annat. En vän tipsade om att simning var det som funkade för henne vi bor ju inte så långt från fyrishov.

Likes

Comments

Jag gjorde det! Rörde på mig lite grann. Jag plockade med mig Ronja och så gick vi mot Uppsala högarna, ni vet dom som det ligger döda kungar under eller nåt sånt. Det råkade bli förjävla varmt för både mig och Ronjis men vi gick upp och ner för alla kullar och sen hela vägen hem.
Höll på att dö av värmeslag mot slutet och precis när jag kom hem så stoppade en granne mig och ville att hennes hund skulle leka med Ronja. Vid det här laget var Ronja helt förstörd så hon fick gå in och jag släppte ut Penny (som varit hemma med barnen medans) men jag klarade bara några minuter innan jag fick ursäkta mig och gå in för att dricka 70 glas vatten. Tack gode gud för att lägenheten i uppsala är någorlunda sval. Lägenheten i Sigtuna blir ju som en bastu när solen ligger på.

Just nu ligger jag och latar mig (hehe Andreas *blink *blink) på sängen med en trött liten Penny. Man kan ju undra varför lillfisen är så trött när hon bara varit hemma. 

Likes

Comments

Fick höra från Andreas att jag kanske skulle börja träna (?!) igår. Det skulle tydligen göra mig gladare och piggare.
Efter detta påstående så kan jag komma med 2 fakta:

🔹Jag kommer inte bli gladare, jag är gravid.
🔹Jag kommer inte blir piggare, jag är gravid.

Men som jag nämnt någon gång förut så tränade jag i princip 6 dagar i veckan när jag först blev tillsammans med Andreas och nu är träningen helt obefintlig. Jag är så jäkla förstörd i kroppen  varje dag att det är jobbigt för mig att ens tänka på att resa mig upp.
För alla ickegravida kanske det är svårt att förstå (såklart) men jag ska försöka förklara.
Jag är så himla trött jämt, det blir man så fort man blir på smällen. Vet inte riktigt anledningen men det har väl nåt med hormoner eller nåt att göra.
Jag är konstant täppt i näsan, detta har med någon sorts hormon att göra.
Jag är andfådd väldigt ofta, väldigt mycket. detta har med den ökade blodvolymen i min kropp att göra.
Jag har redan nu fått foglossning vilket gör ont och kommer göra ännu mera ont. Det känns som att någon, väldigt långsamt försöker bryta upp mina skelettdelar.
Jag har också sjukt jävla ont i ryggen. Vet inte om detta har med graviditet att göra eller nåt annat, jag är ju inte direkt tung än men när magen fortsätter växa så lär ju inte ryggen må bättre. 
Jag sover också dåligt på natten vilket gör att denna donna är ännu mer trött på dagen.

Alla människor och alla graviditeter är såklart olika. Det är ju långt ifrån alla som mår som jag och några mår värre.  Ska jag jämföra med mina andra graviditeter så kan jag lova att denna är värst på långa vägar.

Men självklart ska jag göra ett försök till att röra på mig mer. Kommer dock nog inte räknas som träning men jag ska försöka komma ut mer. Jag börjar idag med en pw till Uppsala högarna som jag ska försöka kräla upp och ner för med Ronja. Vi får se hur det går och så.

Likes

Comments

Någon har sparkat på min älskade Nelson. Någon på min gata. Jag är så himla sur. Alltså Nelson är den snällaste katten som finns. Det är nästan så att han är på gränsen till korkad. Detta är en extremt stressig jobbig vecka. Skulle kunna betala för att den ska va över. 

Likes

Comments

Alltså hur är det ens möjligt att det redan är midsommar. Det känns helt plötsligt som om sommaren snart är slut och skolan snart börjar igen.
Jag känner på mig att denna sommar kommer va ganska stressig då jag som vanligt tagit stora beslut. Beslut som innebär att mitt körkort fort blev prio 1.

Mjaa vad har hänt mer då? Är inne i v 18 just nu och väntar på att vi ska rulla in i juli så att vi får reda på kön äntligen. Ännu ett delmål jag vill bli av med i graviditeten.

Igår hade Benjamin sin sista dag på förskolan och vi hade köpt fina muggar till alla 5 pedagoger som vi skulle överlämna och säga hejdå till. Självklart så är ingen där förutom en vikarie och en pedagog från en annan avdelning där när jag kommer för att hämta Benne och överlämna presenterna.  Skit tråkigt faktiskt men vi kommer väl se några av fröknarna ändå då vi bor precis bredvid föris.

Vi har egentligen inga planer för midsommar. Andreas är i uppsala på möte med sin coach. Planen är väl att rulla ner till stången och sen grilla, bara vi. Sen åker vi vidare till Uppsala och sover där. Det är bara Benjamin som vill dansa runt stången så jag får nog ställa upp som partner. James är tydligen för cool för sånt 

Likes

Comments

​Ronja åkte in till veterinären i torsdags morse. Hon var jätte dålig och nu går hon på antibiotika och smärtstillande. Idag verkar det som att hon mår mycket bättre.  Det var en ganska fet extrakostad som vi inte hade räknat med så den sög men huvudsaken är ju att Ronja mår bättre. Likes

Comments

Benjamin hade sin avslutning på föris idag. Jag hämtade James på skolan för att han skulle få vara med och själva avslutningsbiten var jätte fin. Benjamin sjöng, fick sitt arbete från året, samt diplom och en ros. Hans pappa sa till honom att ge den till en snygg tjej och han gav den till mig !!! 😍💕 Gullig. Resten av dagen gick ganska mycket utför. Har blivit rådd att inte skriva om det men eftermiddagen har gått i tårarnas tecken  och fortsatt så. Det värsta just nu är att Ronja är jätte sjuk. Det är nåt fel på hennes mage eller hals. Hon är helt slö och kokhet. Ska åka till veterinären det första jag gör imorgon bitti. Jag har en sån extrem jävla ångest och press på mig just nu. Vill lägga mig under ett täcke och vakna nästa år typ. Så mycket saker att göra imorgon också. fy

Likes

Comments