Dette er siste av pinnene. Bølgemønsterjakke fra Sandnes garn. Strikket i Sandnes sin tynn alpakka ull.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Da er et nytt år godt igang. Nye strikkeprosjekter på gang og noe er allerede ferdig.
Jeg har strikket snøløvjakke og bukse, dette er strikket i merinoull fra Sandnes garn.

Likes

Comments

Året 2017 har vært et produktivt år. Selvom noen uker gikk med til mye vonde armer, så kom jeg sterkt tilbake. Det ble mange som iår fikk hjemmestrikkede julegaver. Det har har også blitt noen bursdagsgaver til familiemedlemmer som fylte runde tall. Mange bestillinger har jeg også gjort.
Nå har jeg og tvillingsøsteren min bestemt oss for å bli med på noen julemarkeder neste år, så da må vi produsere en del til det. Det gleder vi oss masse til.
Vil få ønske alle et godt nyttår🌟

Likes

Comments

Denne genseren ble jeg utrolig fornøyd med. Så gøy å åpne luke for luke i julekalenderen til Jevnaker garn og håndarbeid, også tilslutt så blir det en så fin genser. Dette håper jeg at jeg kan være med på til neste år også.
Fortsatt god jul til alle🎅🏻🎄🤶🏻

Likes

Comments

Det går fremover med genseren. Nå er luke 15 åpnet i Jevnaker garn og håndarbeid sin julekalender. Armene er nå satt sammen med bolen. Gleder meg veldig nå til å se ferdig resultat.
Vi må huske på at det er lurt å roe litt ned i førjulstiden, og da er det lurt å ha et håndarbeid man kan hygge seg med.

Likes

Comments

Det er gøy å strikke på bestilling. Nå har det vært en bestilling til en liten gutt som skal komme til verden. Da falt valget på strikkeplagg fra Klompelompe, det er så mye fint å strikke fra dem. Jeg har brukt Sandnes tynn merinoull. Min søster har strikket luen.

Likes

Comments

Adventstid er en flott tid. Det blir ekstra fint når noen lager fine julekalendere🎅🏻🤶🏻 det har Jevnaker garn og håndarbeid gjort, og den skal jeg følge. Hun legger ut litt av en oppskrift på instagramkontoen sin hver dag og tilslutt blir det en genser som vi enda ikke vet hvordan ser ut.... hvor spennende er ikke det? Som du ser bildet over har jeg kommet så langt som jeg skal og det blir gøy å følge fortsettelsen.

Likes

Comments

Jeg har vært så heldig å få prøvestrikke denne genseren. Mønster er laget av Martine hos Jevnaker garn og håndarbeid. Jeg har strikket den i Børstet alpakka fra Sandnes garn. Utrolig deilig og bløtt garn. Den er også utrolig fin bak med en splitt, men jeg har ikke fått kjøpt silkebånd enda så bilde av det kommer litt senere.

Likes

Comments

Tirillgenser er en artig genser å strikke🌸 da bruker jeg børstet alpakka fra Sandnes garn. Det er et godt garn å strikke med og så klart har jeg handlet på Jevnaker garn og håndarbeid.

Likes

Comments

Jeg er fortsatt ikke lei Klompelompe. Når jeg fikk spørsmål om å strikke denne for ei jente så sa jeg så klart ja. Veldig gøy å strikke i andre farger enn rosa🌸 genseren heter vinterkonglegenser. Den er strikket i tynn merinoull fra Sandnes garn.

Likes

Comments