Her var det lenge siden jeg hadde vært innom (,") dagene flyr avgårde med baby'N og sola har vært framme masse så sosiale medier og blogg har rett og slett ikke blitt prioritert 🙈

Baby'N har virkelig knekt koden på krabbing og reise seg så her går dagene i ett etter å følge hu 🙊 hu er kjempe stolt fordi hu har lært seg å reise seg så det gjør vi dagen lang😍 hu har ikke lært seg å sette seg ned igjen enda så ender med at hu bare slipper å detter ned, derfor følger jeg etter som en innpå sliten mamma 🙊🙈 Hehe.. Nå er det bare 14 dager igjen av min permisjon så da skal pappa'n ta over. Heldigvis er det sommer så jeg har feire å ta av i midten av juli :)

På strikkefronten har det også vært stille, nå driver jeg med to såpebobleshortser som har kommet på bestilling. Bilde kommer da jeg er ferdig :)

God sommer ⭐️

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Shorts, såpebobleshorts og heklet shorts ⭐️🎀 disse har blitt en stor favoritt å strikke og hekle. Jeg er allerede i gang med flere såpebobleshortser :-) de er så utrolig flotte og utrolig enkle å lage, samtidig som de går unna i en fei.

Likes

Comments

Laget meg veggpynt til å ha på soverommet ☺️ kjempe fornøyd og dem gråe fargen passer så fint inn :)

Likes

Comments

Fikk lyst til å prøve meg på å strikke vognpynt og her er resultatet. Kjempe fornøyd og det er jo rimelig enkelt:)

Jeg er stadig vekk på leit etter nye strikke prosjekter, jeg er ingen dreven strikker så liker alt som er enkelt! :) derfor lurer jeg på om dere har noen strikkefavoritter som bare må sjekkes ut?

Likes

Comments

..på å dra seg fremover. Skal si dere det er mye jobb om dagen med å følge med overalt og rydde bort alt som er i baby høyde :) men gud så morsomt det er å følge med på utviklinga til disse små :-) jeg ser så frem til alt vi har i vente med første ordet, første skrittet osv <3

Nå har vi tatt en etterlengta påskeferie på fjellet og håper på mye sol så vi kan kose oss ute! ☀️

Har dere noen spesielle planer i påsken?!

God påske alle sammen! 🐥🐣🐤

Likes

Comments

God lørdagskveld til dere (,") her sover baby'N og jeg koser meg med strikketøyet ☺️ kjenner senga kaller snart etter noen timer våken i natt, nå håper jeg snart disse tenna kommer! For ikke noe morsomt å se disse små slite så når de kommer! :/ hva er deres beste tips ved tannfrembrudd?

Legger ved biler av ukens siste strikkeprosjekter :) jeg har fått dilla på små'strikk til barn, alt som går unna i en fei er morsomt 🙊🙈 nå er jeg faktisk litt usikker på hva jeg skal strikke etter det prosjektet jeg driver med nå så tar gjerne imot tips hvis dere har 😙

~Kjappstrikka drakt~

~Såpebobleshorts med seler~

Likes

Comments

Strikket såpebobleshorts til snuppa mi (,") denne gikk unna å strikke så jeg er alt igang med ny :)

Her har det vært stille en god stund da dagene bare flyr ifra oss :) snuppa veksler mellom feber og ikke så håper disse tennene kommer snart.

Rompestompe-Shorts fra klompelompe blei å ferdig her om dagen ☺️ jeg bare elsker å strikke disse søte små plaggene :)

Ha en din fredag😙

Likes

Comments

I går heklet jeg disse søte baby-boots'a 😍 de er så fine så trur jeg må lage et par til baby'N og!

Likes

Comments

Herregud, allerede 6 måneder siden lille kom til verden. 2740 gram og 47 cm lang var hun da, nå er hu 66 cm lang og bikker snart 7 kg! Skjønner virkelig hva folk mener med at tiden flyr avgårde så fort man får barn.

I dag er det kaldt ute men sola skinner som bare det. Vi har vært på besøk hos ei venninne i dag og når vi kom hjem var frøkna så trøtt at jeg bare kunne flytte hu fra setet og over i senga så fortsatte hu å sove. Da får jeg i gang med husarbeid og litt middags planlegging samtidig som jeg skal lage middager til lille'snupp!

Hva er deres planer i dag/helga?

Likes

Comments

10 søte fingre, 10 søte tær, 2 nydelige blå øyne og et smil som sjarmerer deg i senk ❤️

Den kjærligheten som kommer da man ser sitt barn for første gang er helt ubeskrivelig. Jeg er så stolt og lykkelig over det å kunne være mamma. Og ikke minst takknemlig. Det å kunne få barn er ingen selvfølge.

De varmer så godt, de søte små smilene. Latteren kommer mer og mer for hver dag som går. Det skjer noe nytt hele tiden, at jeg skulle ønske jeg kunne stoppe tiden litt☺️ hvor har det blitt av lille baby'n min på 2740 gram?!

Jeg er så betatt av de nydelige øynene her!!

Likes

Comments