Header

fashion

Har varit på jakt efter "the perfect hoops" i perfekt guldfärg, perfekt storlek i diameter och perfekt tjocklek efter att ha blivit förälskad i "trenden" med chunky hoops. Mina drömmisar är DESSA från Jane Koenig, men kände att de var lite för dyra. Så jag hittade dessa på Asos, fortfarande i förgyllt silver, dock inte riktigt lika chunky, men tänkte att det kanske är lika bra då de är lite mer neutrala och vardagliga. Kan tyvärr dock inte länka till örhängena på asos, då jag lyckades få tag på det allra sista paret innan det stod att de var slutsålda. Lucky me!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

outfits, food

...outfit

Tröja - Monki / Jeans - Gina tricot / Gucci skärp / Tofflor - Ego footwear

...middag

Tempehburgare med sweet potato fries och chipotle mayo på "Båten".

Likes

Comments

outfits

Hatt - Asos / Linne - Stradivarius / Jeans - Topshop / Skor - Vans / Solglasögon - Ray-ban

Likes

Comments

life, snapshots

Alltså det här med att uppdatera regelbundet... Inte min starkaste sida. Har egentligen inget intressant att komma med eftersom det inte hänt så mycket spännande de senaste dagarna. Jag har haft inskolning på mitt nya jobb. Annars har jag bara försökt ta vara på de soliga dagarna genom att sola och bada. Ätit lite bananpannkakor. Internetshoppat. Typ sånt. Förmodligen blir nästa inlägg (när det nu kommer... hehe) intressantare. Ville bara slänga in en snabb update!

Likes

Comments

fashion

Fina bikinis och baddräkter från & other stories samt lite annat smått och gott som exempelvis de snygga mules skorna i både svart och rött. Dessutom har de en massa annat snyggt bortsett från badkläderna. Vill ha allt!

Likes

Comments

outfits

Solglasögon - Ray Ban / Klänning - gammal från Gina tricot / Skor - Heelow och väskan vet jag ej var den är ifrån

Likes

Comments

fashion, life

Fick denna jättefina korthållare från Gucci i studentpresent. Har länge varit i behov av en korthållare då det är betydligt smidigare än en stor och tjock börs/plånbok, och en från Gucci är ju inte helt fel. Är supernöjd och väldigt tacksam!!

Likes

Comments

life

I torsdags,15 juni 2017, tog jag alltså studenten. Så jäkla sjukt och ofattbart!!! Tog dock inte så överdrivet mycket bilder (vilket jag kanske borde gjort?!). Har mest bilder från morgonen och champagnefrukosten som för övrigt var supermysig. Hela dagen var fantastisk! Ett minne för livet. Hoppas alla ni andra som tog studenten nu i år också hade en bra student - fy fan vad vi är bra! Men nu då? Tror fortfarande att jag ska till skolan på måndag igen haha...

Likes

Comments

fashion

Är du sugen på ett par Gucci loafers men har inte råd att lägga så mycket pengar på ett par skor? Jag med! Som tur är finns det dupes (Vad är det på svenska? Inte kopior?? För det är det ju inte) på även Guccis loafers. EGO footwear erbjuder snarlika loafers för mindre än 300kr (!!!). Så genom att köpa dessa sparar man inte bara en jävla massa tusenlappar utan man får ett par lika snygga. De fyra ovan är mina favoriter, men det finns fler modeller/färger på hemsidan. Är RIKTIGT sugen på ett par, men jag försöker spara pengar (går inte bra) så det blir inte att klicka hem några för mig... än ;) Men HÄR finns de att köpa om du är sugen - GO FOR IT!

Likes

Comments