​Den ville inte funka så fick lämna in den på service. Ett steg fram och fem steg bak känns det som just nu fast idag känns det lite bättre men nu blev jag yr så det är sådär just nu. Lovet blev inte riktigt som jag tänkt mig men det har inte helt varit stiltje så man får väl vara nöjd ändå. Jag fick ändra om lite i planeringen för det jag gjorde kändes väldigt tungt inombords så jag fick ändra om sättet så det blev lite lättare. Imorgon börjar den vanliga vardagen igen men jag hoppas att jag ändå kan ta steg fram varje dag så jag får bort några stenar från min kropp.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Idag känner man inte för att göra något men tog och plockade ner några böcker från bokhyllan och lite annat man borde göra så trots att man egentligen inte känner för att göra något har man ändå gjort något. Ska morgondagen också vara som idag tro eller får man mer gjort?

Likes

Comments

Jag kollar ibland genom de andra böckerna i den bokhylla jag började med för att se vad som egentligen är mer jag men sen gråter jag en massa av ett personligt problem jag tampas med. Nu jobbar jag med att få klart punkt två ur en rad i vad jag vill uppnå av 2018. Kom en bit på väg men nu är det liksom snart helg och lov så jag ska fortsätta jobba med det imorgon.

Likes

Comments

​Igår var värsta sjukdagen, frös och mådde illa. Idag är det bättre men sjuk. Jag råkade ut för en liten olycka i mörkret så rätt ont i min stortå så jag ska rätta till orsaken men förstås långsamt då jag liksom är sjuk och blir hemma både idag och imorgon. Denna huvudvärk. En långsam dag kan ge mycket så får se hur det blir.

Likes

Comments

​Det började i Fredags med rethosta, igår var hostan något bättre med uppehåll mellan hostan mot hur det var i Fredags så igår kände jag mig bättre så fixade lite och idag mår jag sämre igen och värre mot i Fredags så försöken att få mer gjort i den här kampen går inte så bra då helgerna ger mer tid och då blir jag sjuk men jag behöver tvätta så det får jag ta och göra. Då klockan bara är några minuter över 8 så vet man inte hur dagen blir för jag kurerar mig och dricker mer vatten men det lutar nog åt att jag blir hemma imorgon när jag mår kasst just nu.

Likes

Comments

​Jag valde att få fram de böcker som står mig mer närmast om hjärtat och mer visa Mig i det här med böcker. Sen kommer det att bli så att jag behöver köpa böcker om jag saknar någon. Jag har inte gjort klart i bokhyllorna än men det kommer och jag är igång med klädprojekt nummer 2 så lite händer det faktiskt . Men jag ska väl fortsätta med saker denna helgen så man är lite mer igång igen om jag ska komma en bra bit framåt i år mot förra året.

Likes

Comments

​Ny vecka. Strax frukost innan en promenad i vinterlandskapet. Jag hade helst krupit ner i sängen igen då jag är rätt trött då det inte blev en så bra natt. Nu ringer kyrkklockan. Jag vet inte om det blir någon start idag, just nu känns det som att jag inte orkar, men man kan inte veta heller. Det blir väl något i eftermiddag eller så får det bli imorgon istället om jag kommer upp som jag gjorde idag även om man inte ville. Jag ska nog inte planera något för det är inte alltid det blir som man vill som nu i helgen fast det står visserligen kvar ifall det kan bli av denna vecka nu hela veckan och inte enbart helgen. Frukostdags innan promenaden och sen ska man förbereda skolan.  

Likes

Comments

​Jag tvättade en maskin med tvätt . Jag tänkte mest om det här med min oro och ångesten att man inte alltid kan ha ett stadigt brevväxlande med mina brevvänner. Imorgon ska jag upp tidigt hoppas jag och att jag mår bättre men igår var faktiskt roligt att Dag 19 i Januari gjorde jag klart mitt första mål för detta år oavsett vilken ordning jag gör dem i. 

Likes

Comments

Dagen började inte bra men sen tog jag och gick igenom alla klädesprojekt där jag sen sorterade ut i kassar vad jag ska jobba med hemma och vad jag ska ta med till skolan och jag diskade upp allt nytt till köket så jag nu har plats för de köksmaskiner som just nu bara tar plats på bänken vilket känns bra. Sen blev det annat nödvändigt man ändå behöver göra oavsett. En okej start på helgen. Se vad man hittar på resten av helgen.

Likes

Comments

När jag kollade upp hur mycket reklam jag slängde i återvinningen varje år tog jag dessa bilder och det är två sån här kasse plus 2/3 av mängden vid sista tömningen vid årets slut är väldigt mycket. Det kommer bli en stor skillnad detta år för det är ändå annat som kommer slängas i pappersåtervinningen men kassen blir nog inte så full som med all reklam som också hamnade där i. Det är galet att det blev så mycket reklam under ett år och då visar bilden bara 18 veckor med reklam. Det känns verkligen skönt att ha stoppat reklamen.

Likes

Comments

Varje December får man leta efter julpapper, snören och etiketter men nu till jul kunde jag få en kartong som jag har börjat lägga ner juletiketter i så ska se i helgen om det finns mer sånt att lägga i lådan så får jag småsaker samlat och inte behöva leta igen nästa jul. Jag har faktiskt dåligt med förvaring i lägenheten och då hamnar saker huller om buller men nu har man börjat samla juletiketter i kartongen så det inte försvinner i mängden igen. Vid ett senare tillfälle ska man hitta något för julklappspapper också. Se hur helgen blir.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag började med den här resan för 8 månader sen i lugn takt när det är så mycket men startade bloggen 4 månader senare. Jag har fortsatt diska nytt till köket och avslutade ett äldre projekt med att sy dit trådar som släppt i nederkanten på en tröja och i helgen ska jag börja välja ut mer kläders projekt som jag ska jobba på i skolan och vad jag ska göra här hemma. Jag var så trött på bussen hem att det inte ens var säkert att jag skulle orka göra något idag och benen värker men jag gjorde lite i alla fall. Sömnen är jobbig som vanligt vilket ställer till det. Snart är det helg och jag hoppas jag kommer mer framåt med denna resa när jag inte har skolan. Jag har mycket som oroar mig som jag försöker få ordning på och bort från min värkande kropp men om det lyckas hänger på de val jag gör som inte borde finnas i en så stor utsträckning som det i dagsläget gör och jag börjar redan i helgen med att tänka över saker och ting. Jag undrar hur morgondagen blir om den är lika tuff som idag eller om jag orkar mer. Det som känns är att jag blir glad när det går bra men nästa dag är jag i en svacka, ingen ork eller lust att fortsätta och sen är man tillbaka på ruta ett igen och jag gillar det inte. Kan det ha att göra med att det fortfarande finns saker kvar att få rätt på just för att min ork och energi inte finns där med tanke på de mardrömmar jag har och utan bra sömn har man inte den kraft att orka gå långt. Jag sitter och funderar på vad som sker när jag håller på med äldre projekt och det gör att det blir mindre att fixa med ju mer man håller på om det kan väcka något inom mig som gör att det går lättare att fortsätta just i att ta tag i det oavslutade? . Jag ser redan fram emot nästa gamla projekt att få börja fixa med det. Nu gäller det att börja välja ut och organisera så det inte känns lika stort som det gör nu. Att trots tröttheten ändå göra något känns bra. Jag avslutar detta inlägg för idag och återkommer. 

Likes

Comments

Det har varit segt och jobbigt efter förkylningen men idag har jag börjat ta tag i saker igen med att diska upp nytt till köket och att göra plats för mina hjälpredor som tar plats för att det är platsbrist så mycket omflyttning krävs och skapa ordning i kaoset så att det finns rum i skåpen för mina hjälpredor för matlagning. Det blev en start åtminstone och imorgon blir det nog mer som händer. Förutom förkylningen som var så har jag också problem med bihålorna så tar kortisonspray mot det men trots det kan jag starta detta nya år nu när förkylningen försvann så det är jag riktigt glad för. 

Likes

Comments

​Kollade upp hur mycket reklam jag slängde under 1 år. Jag upptäckte att det var ca 6 hekto i veckan så runt 30 kilo per år! på det jag i nuläget vet är borta. Jag brukade få en bunt reklam varje Måndag och sen lite till varje Onsdag plus lite annan som inte kommer varje vecka och hur mycket av det jag fick efter Måndagen som är borta vet jag inte men det är ändå en väldig massa kilo jag nu inte längre behöver slänga. Sen blir det ändå lite man ändå får slänga men det kommer inte vara mycket.

Jag har gått och blivit förkyld så man får ta det lugnt när man gör något och mycket paus med så inte helt som planerat.

Likes

Comments

Första dagen på det nya året blev en seg en men jag ser fram emot fortsättningen men det blev en roadtrip för att vi ville ha något att göra. Imorgon kväll åker jag hem till mitt igen och det är då det egentligen börjar eller i alla fall ett litet steg då klockan blir mycket och man ska äta middag. Jag undrar vad denna vecka bjuder på, vad jag hittar på att göra. Planering är inte så lätt att göra i förväg för man vet inte hur man mår när man vaknar med mina sömnsvårigheter. Välkommen 2018, det kommer bli ett bra år.

Likes

Comments

Det blev inte som planerat sista tiden men det gör inget men jag hoppas att 2018 ger så mycket mer än vad detta år gav. Jag har många planer för nästa år och jag hoppas allt faktiskt sker. Men hur långt det ger får man veta med tiden. Jag valde att sätta en lapp med Ingen Reklam på för att få bort en tyngd men hur mycket tyngd som släppt vet jag inte än då jag firar Nyårsafton borta men det var som att det blev protester för mitt hjärta slog fort och ena sidan av mitt huvud tyckte att det är ett misstag medan min andra sida tycker att det ska bli skönt att det blir mindre till återvinningen när man fått bort reklamen men det kan kännas konstigt att vara utan den efter de 11 år med den så det blir intressant att se hur det känns när jag kommer hem igen men ytterligare ett litet steg framåt har jag nu gått mot ett lugnare och ett mer Harmoniskt liv än det jäkt man ofta lever i idag, en massa dåligt bagage som sitter på min kropp och tanke.. Även om jag gör allt som planerat för det nya året så kanske det behövs mer för att verkligen få ett bättre liv. Att skriva ner och följa de steg jag tar längs den väg som behövs för att få det till verklighet i min 5-års Dagbok kommer kännas bra . Ha det bäst där ute så hörs vi igen 2018. Gott Nytt År till er.

Likes

Comments

​Tog det första steget att rätta till i förrådet och nu när helgen snart är här får jag tid att fortsätta plocka undan där nere så jag kan börja ner de kartonger som inte ska stå uppe i lägenheten. Att vara igång känns väldigt bra, att bara ta det steget av sånt jag skjutit framför mig ger tillfredsställelse men också oro på vad jag faktiskt tar med mig när det nya året tar sin början när att bära tungt ger mig kraftlösa och skakiga armar att jag inte kan bära med mig mer men jag tror att även det lilla kommer kännas som en börda som lättar från mina axlar och rygg. Kanske ger helgen mig glädje om jag kan börja bära ner den allra första kartongen redan denna vecka men sen är frågan hur mycket kommer jag hinna när många dagar och tid försvinner när jag inte är här, hur mycket har jag hunnit få bort vid årets slut? Jag ser fram emot denna helg som ger mig mer steg framåt med sånt som tynger mig som sen försvinner från min kropp. 

Likes

Comments

​Idag denna Första Advent har jag packat in 4 saker jag inte behöver ha i lägenheten just nu. Jag har inte haft bråttom till jag började med detta då jag har så mycket mer att ta tag i än de saker jag packar ihop för att energin ska kunna röra sig bättre. Jag har vuxit som person men har en lång väg kvar men jag hoppas att 2018 blir ett bättre år med ett nytt uppvaknande. Jag har läst från två håll att få bort det man inte vill ha med sig in på det nya året och kanske kan jag göra det till en viss del innan detta år är slut. Jag har ett förråd som behöver bli ordning på för det har blivit huller om buller där nere så ska ta en dag eller flera om jag inte kan ta det på en helg då man kommer vara iväg en del så jag får börja plocka till ordning så jag kan ta och bära ner saker från lägenheten så att det inte står kvar när det är ett nytt år så det gäller att planera det hela. Jag har beställt en 5-års Dagbok med ett härligt omslag och ska skriva ner positiva saker i den och om de framgångar jag gör med mig själv och den här resan,

Likes

Comments

Plötsligt försvann glädjen, orken, det positiva och känslan av att man kommer framåt. För mycket på en gång eller varför kan det vända så?.  Jag kunde känna mig glad även om jag inte gjorde något men nu borta.Nåja man får hoppas att man kan se glädjen och fortsätter vägen fram mot ett liv i Harmoni.

Likes

Comments

Jag har precis hamrat och spikat en lös botten i min hallmöbel. Den hade först åkt ur spåren där botten ska föras in så fick ta och hamra in botten i spåren innan jag spikade in spik men om det var att hålen blivit stora så spikade jag in spikarna jämte de gamla hålen. Jag har retat mig på problemet i många år nu men nu tog jag tag i det till slut och det känns så bra att ha fått det gjort så nu kan jag använda den lådan för första gången. Jag har börjat ta in mer grönt och annat från naturen in i lägenheten som ytterligare steg framåt mot mitt nya liv. Att känna sig längre och med en annan kroppsform är nog känslan av att man tappar en tyngd från sina axlar ju mer framåt man kommer, att göra saker man mår bra av som att till slut lagat lådan som släpper stenar från ens kropp när det är gjort. Jag undrar vad mitt nästa steg blir. 

Likes

Comments