Tjenare sorry att jag inte blogga igår. Men har saker och ta upp en sak är att jag tycker det är när människor behandlas annorlunda ändå hur dom ser ut eller hur dom är eller om du har HD eller nåt liknade. Jag ska berätta en sak för er som har hänt mig det är att jag blev behandlad annorlunda i gymnasiet inte av elever av mina Lärare. Jag går i en klass som människor är annorlunda men det gör inte så att vi ska behandlas annorlunda för alla människor är väll fan lika värda det gör väll inget hur man ser ut eller klär sig eller hur man är bara att man är en snäll person.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 135 Readers

Likes

Comments

Tjenare sitter här på tåget med min kompis och ska åka till Nödinge där vi ska träffa hans tjej och göra nåt roligt. Detta var bara lite kort information men kommer uppdatera sen :)

  • 161 Readers

Likes

Comments

Hej på er tänkte bara uppdatera lite kort för er att i dag är det en till gymnasium. Det jag har på mig i dag är Hatt ett par jeans en skjorta och ett par Vans skor.

  • 167 Readers

Likes

Comments

Tja sitter och lyssnar på All Time Low man gråter nog när man lyssnar på detta bandet för dom har så sjukt bra texter. Ni borde lyssna på dom om ni har tid nån dag. :)

  • 272 Readers

Likes

Comments

I dag var det en väldig bra dag började på gymnasiumiet. Först när jag kom ditt gick alla in i sinna klass rum sen satt vi inne i klass rummet och lärde känna varandra sen slutade vi jätte tidigt började klockan tio sen slutade vi 10:50 så onödig Skoldag. Men sen åkte jag och några kompisar ner till brunparken och köpte Slush det är bättre en glass tycker jag sen efter vi hade köpt Slush åkte vi hem så vi gick till tåget och åkte hem och så har min dag varit. :)

  • 272 Readers

Likes

Comments

hej mitt namn är Matheus Strömvall jag har tänkt på att skapa en blogg rätt länge men har inte orkat men nu så tog jag tag i det. men denna sommaren har varit nog det bästa sommarlovet på länge har haft så roligt med massa goa kompisar och träffat massa nya vänner. men nu ska ju alla börja i Gymnasiumiet känns ändå segt att komma bort från sina vänner som man har varit med hela sommaren det är ju till och med vissa som har flyttat ut från Göteborg, nu börjar man ju om från början och lär känna nya människor och det känns super roligt. :)


Likes

Comments