​Tänker börja med att kommentera bilderna. Dessa är bilder på hur jag ser ut nu, dvs innan min mage börjar växa alls. Som ni kan se är jag lite överviktig och därmed kommer det ta lite längre tid för magen att synas på mig än på andra. Har även vackra bristningar som ni kan se på ena bilden (haha). Finns absolut ingenting pinsamt med att ha det. Jag gick snabbt upp i vikt en gång i tiden och mer är det inte med det. Kommer förmodligen få ännu fler under graviditeten och finns ingenting fel med det. 

Då jag är i vecka 5-6 så har inte lång tid alls gått men jag har definitivt märkt olika symptom. 

* Trötthet. Redan klockan 18 på kvällen skulle jag kunna gå och lägga mig och sova i 15 timmar utan problem. Blir mycket lätt trött i huvudet också.

* Värme. Jag känner mig mycket varmare än jag är. Det är tidig vår/ sen vinter och jag kan ha samtliga fönster öppna men ändå känna mig för varm. Rent sjukt!

* Symptom som påminner lite om magsjuka. Kroppen känns svag, trycket i magen samt är lite lös i magen. Och ja, jag är säker på att det inte är så att jag faktiskt är sjuk.

* Humörsvängningar. Detta kan min stackars älskling bekräfta... Tror inte jag behöver förklara mer om det haha... 


Är du väntande eller känner någon som är det? Dela gärna med er av era upplevelser! Denna bloggen är inte bara till för mig att känna mig i centrum. Den är även till för att hjälpa alla möjliga väntande föräldrar både nu och i framtiden. Att vänta barn är en mycket stor sak och man kan behöva allt stöd man kan få!

/// StotSie

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments