All the bright places av Jennifer Niven

All the bright places handlar om två tonåringar, Theodore Finch och Violet Markey som båda har sina utmaningar i livet. Violet miste sin syster i en bilolycka och har kvar ett enorm hål av tomhet medan Finch kämpar med att hålla sig "vaken". Han försöker med allt vad han är värd att hålla sig borta från de mörka, dystra, tomma perioder där han går på automatik, där han i efterhand oftast inte riktigt minns vad han har gjort. Hon vågar inte sätta foten in i en bil och känner att hon aldrig kommer att hitta passionen för skrivandet, eller någonting annat, igen medan han vaknar upp mer eller mindre varje morgon med självmordstankar.
Men ödet bestämmer att de ska mötas och kärleken som växer dem emellan är så himla fin. De förstår varandra och verkar vara räddningen för varandra. Jag tänker inte förstöra slutet för er men jag kan berätta att det definitivt var tårar inblandade. Ni får själva ta reda på om det betyder något bra eller dåligt.
Detta är en bok fylld med rätt tunga saker, så om man inte tycker om sådana böcker är detta ingenting för dig. Däremot om man tycker om böcker som är fyllda med romantik, humor och som lämnar en med tårarna rinnande ska man definitivt läsa denna.

Om den informationen som jag har snappat upp stämmer, så kommer det att komma en filmversion av boken i något skede och det gör mig väldigt lycklig. Cole Sprouse lär ska vara en kanditat för Theodore Finch och till det säger jag jaaa!!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229