Livet tuffar på

Hej kompisar!
Här har det hänt grejer sedan sist jag skrev. För det första har jag fyllt år, hela 22 stycken. Hurra! Har firat lite smått hemma med familjen i all enkelhet med god mat och bara mys tillsammans. Fått superfina presenter också! Igår blev jag dessutom firad på jobbet! Hur gulligt? Det hade de ju inte behövt! Så himla glad blev jag.

För övrigt är allt som vanligt, händer inte jättemycket på västfronten just nu pga. att jag jobbar nästan dygnet runt nu en kort tid framöver. Det är bara vardagssysslor som gäller, och såklart massor av gos. Det behövs när man går in i sådana här intensiva jobbperioder.

Så fort det lugnat ner sig lite ska Sunshine och jag jobba på hovlyften. Det är lite jobbigt, särskilt bak. Blir gärna att han liksom går ifrån mig för att det är för krävande. Så där har vi en del att göra för att lägga en bra grund för framtiden. Som tur är så sparkar han inte (peppar peppar ta i trä) så han är inte dum, bara tonåring och slyngel. Han försöker slippa undan. Men med regelbundet lyftande ska vi nog få ordning på det här med.

Idag var det dags för inköp av spån. Jag for iväg till granngården och köpte två balar. Ser ni vad de ser stora ut i min lilla bil, haha! Har faktiskt fått in så mycket som 6 (!!!) stycken spånbalar av samma storlek i vintras. Allt går om man bara ger sig sjutton på det! Kan dock inte låta bli att bli full i skratt av denna syn. Undrar vad alla som ligger bakom mig på vägarna tänker?

Gillar

Kommentarer