Fredagskänsla hela veckan - buketten som varar i 3 veckor!

I samarbete med Queen® Flowers

Betalt samarbete för Queenflowers.

Måndagsglädje som känns som fredagsglädje varje dag hela veckan! Jo det är sant, nu är det möjligt. Jag har svaret hur! Hur härligt är det inte att komma hem efter jobbet till en bukett blommor? Det bästa om ni frågar mig, speciellt nu när våren är här.

Det som är tråkigt är att fredagskänslan ofta inte håller i sig så många dagar. Dessvärre vissnar blommorna eller blommar ut för snabbt. Men nu är det problemet löst. Jag har hittat Queen Flowers, vad är då detta undrar du? Det är en fantastiskt produkt som håller i 3 veckor och garanterar 3 veckors blomning. Tänk er den känslan så många veckor. Fredag hela veckan med fräscha blommor. Så idag när det var ny vecka kändes det härligt att få komma hem till fräscha blommor.

Queen snittblommor är blommande succulenter, där vatten lagras naturligt i stammar och löv. Oftast tänker man på kaktusar när man hör det, men nu finns det även så här fina blommor som lagrar vattnet på detta sätt.

Ofta kan vattnet bli grumligt när man köper hem buketter ,men det blir inte dessa och du behöver inte byta vattnet i vasen för att behålla det rent. Jag valde att sätta mina blommor i en rund vas, men de är nästan ännu snyggare i en smalare vas. Den upplevs större och maffigare i en rund vas och i en smal lite nättare och elegantare. Du väljer själv vilken stil som passar bäst dig och ditt hem, buketterna finns i 6 olika färger. Oftast handlar jag mina blommor på Ica affären, då det är där jag storhandlar, tiden finns inte riktigt med två små barn att åka ut till blomsteraffärerna. Därför blev jag såå glad när jag såg att dessa blommor kommer att säljas i utvalda Ica- butiker och de börjar säljas mellan vecka 15-17 någon gång. Så kika efter loggan av Queen flowers nästa gång du är på Ica, och välj blommor som håller längre än i bara några dagar, och behåll helgkänslan även när måndagen och en ny vecka kommer intågande. Det kommer jag göra hädanefter.


© Storstadsmamman.com

Gillar

Kommentarer

familjennordberg
familjennordberg,
Storstadsmamman
Storstadsmamman,
Ja de är så fina. Så häftigt med såna här blommor. Ser ut som "vanliga" men är succulentväxter. Älskar korsningen och att de kan hålla så otrotligt länge!
nouw.com/storstadsmamman
Mirre,
Jättefin bukett
sweetwords.se
Nettan
Nettan,
Fina 😃 Kika gärna in på miin tävling 😊
nouw.com/nettan