Alfabetsvimplar!

´Nu kommer här första alfabetet med bilder. Ett enkelt med vokalerna som är rödmarkerade och en enkel, tydlig bild. Hoppas att ni gillar det. Det gör jag. Enjoy! Ni får väldigt gärna maila mig en bild på tanjatinglof@gmail.com om ni använder det, så att jag kan dela med mig av hur det blev sedan =) . Tänkte skapa en liten inspirationsbank om hur man kan använda materialet jag gjort.

Klicka på bilden för att ladda ner alfabetet!

Ni får väldigt gärna skriva en kommentar här nedanför under inlägget vad ni tycker om detta alfabetet samt gilla inlägget och dela det på Facebook. Roligt om det sprids så fler får ta del av det. Det är bra feedback för mig när jag fortsätter att göra mer material. Klicka på bilden för att ladda ner alfabetet som pdf.


Ett tips är att laminera in dem . Man kan ochså skriva ut två ex av alfabetet och klistra mot varandra. Så kan man hänga den mitt i klassrummet istället mot bara en vägg. Superfint..

Tack på förhand!

© Storstadsmamman.com

Gillar

Kommentarer

Susanna
Susanna,
Hej, i alfabetet med de vanliga bokstäverna är Åå svart fast det är en vokal. Tack för jättefina vimplar!
Storstadsmamman
Storstadsmamman,
Hej ! Jo jag har sett det dessvärre. Klumpiga jag har råkat radera filen =/ men det andra alfabetet har ett rött å som ochså ligger där =) Så man kan skriva ut den sidan istället =) KRAM
nouw.com/storstadsmamman
Linn
Linn,
Hej! Så fina vimplar! Undrar bara vad mojängen under W ska föreställa? 😊 Tack!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229