Alfabetsvimplar!

´Nu kommer här första alfabetet med bilder. Ett enkelt med vokalerna som är rödmarkerade och en enkel, tydlig bild. Hoppas att ni gillar det. Det gör jag. Enjoy! Ni får väldigt gärna maila mig en bild på t[email protected] om ni använder det, så att jag kan dela med mig av hur det blev sedan =) . Tänkte skapa en liten inspirationsbank om hur man kan använda materialet jag gjort.

Klicka på bilden för att ladda ner alfabetet!

Ni får väldigt gärna skriva en kommentar här nedanför under inlägget vad ni tycker om detta alfabetet samt gilla inlägget och dela det på Facebook. Roligt om det sprids så fler får ta del av det. Det är bra feedback för mig när jag fortsätter att göra mer material. Klicka på bilden för att ladda ner alfabetet som pdf.


Ett tips är att laminera in dem . Man kan ochså skriva ut två ex av alfabetet och klistra mot varandra. Så kan man hänga den mitt i klassrummet istället mot bara en vägg. Superfint..

Tack på förhand!

© Storstadsmamman.com

Gillar

Kommentarer

Jenny
,
Tack. Så fina. Kommer bli perfekta i mitt klasssrum.
Lena Nordström
,
Tusen tack! Blir jättefint till vår alfabetsfest, som är på kommande!
mona
,
Så söta bilder. Kan du säga var hittar man bilderna?
Storstadsmamman
Storstadsmamman,
du klickar på bilden ovanför här=)
nouw.com/storstadsmamman
Katarina
,
Hej, dina vimplar är verkligen superfina! Imponerad av ditt arbete. Jag hade också velat att bokstaven a (å, ä) har det typsnitt som skriver ett enklare a.jag skulle också gärna se att lejonet på bokstaven L hade lite mer "lejonutseende", jag tycker att lejonet är för likt en katt. Som någon annan här ovan skrev så hade det också varit bra med annan färg på ramen på vokaler. Tack snälla för att du delar med dig av ditt fina arbete.
Katarina
,
Hej igen, jag tittade just på bilderna en gång till. Jag tycker att ramarna är fina som de är, det räcker med att bokstäverna är röda på vokaler! Tack.
Carina
,
Jättefina vimplar! Vi vill gärna använda dem. Men undrar om du kunde göra en med enbart en cykel på C. De andra vimplarna har inga människor på? Bara en reflektion (och så ur ett genusperspektiv är det typiskt rosaklädd flicka.)men helt underbara!!✨hur har du gjort dem?
Annette kairenius
,
Tack snälla för att du delar med dig av ditt fina material! Toppen!
Anki Jans
,
Tack för fina vimplar och annat trevligt material!
Storstadsmamman
Storstadsmamman,
åh vad kul att du gillar! <
nouw.com/storstadsmamman
Pernilla
,
Ska jag använda i skolan - superfint! Tack 😊
Storstadsmamman
Storstadsmamman,
Åh roligt att höra <
nouw.com/storstadsmamman
Susanna
,
Hej, i alfabetet med de vanliga bokstäverna är Åå svart fast det är en vokal. Tack för jättefina vimplar!
Storstadsmamman
Storstadsmamman,
Hej ! Jo jag har sett det dessvärre. Klumpiga jag har råkat radera filen =/ men det andra alfabetet har ett rött å som ochså ligger där =) Så man kan skriva ut den sidan istället =) KRAM
nouw.com/storstadsmamman
Linn
,
Hej! Så fina vimplar! Undrar bara vad mojängen under W ska föreställa? 😊 Tack!