Header

Nå akuratt NÅ kjenner jeg at det med stormskritt begynner og nerme seg barnehagestart på mini.

Alt som skal gjøres før start. gi meg styrke.
klar gjør klær som skal i bhg, merke klær som skal i bhg. innkjøp av nye sko uteklær ryggsekk matboks osv osv. Det tar jo aldri slutt.
Jeg har utrolig mye følelser omkring bhgstart. både på godt og vondt.

Den siste tiden har det vert mye skriv om bhg ansette som inke tar godt nok vare på barna i barnehagen. De følger ikke godt nok med. Bytter ikke bleie på barna med en gang viss de har gjort på seg. Og dette forsetter i det uendelige.
Vi har vert i velkommstmøte i bhg og var kjempe fint bhg og kjekke ansatte på avdelingen Storm skal begynne på men alikevell er alle disse tankene i hode.

Men jeg kjenner også at det skal bli litt godt og få gjort litt ting for meg selv.
Bare det og f.eks kunne gå og trene uten og måtte tenke på at kansje han er sulten,kansje han trenger ny bleie osv. Eller gå og legge seg strekk ut i solarium 30 minutter. Kunne rydde og vaske hjemme på dagtid og ha alt på 100% stell når han kommer hjem fra bhg. Men så er det jo det at når den dagen kommer skal jeg egentlig begynne på jobb igjen.
Jeg kjente før at det skulle bli godt og komme tilbake på jobb igjen etter og ha gått hjemme over 1 år. Men slik ser det ikke ut som om det blir.

de siste 6 mnd har jeg vert gjennom et sant mareritt med den såkalte sjefen min. Han er ikke intrs i og være medhjelpelig slik jeg får kommet tilbake igjen 100% på dagtid jeg får bare beskjed om at kommer jeg tilbake må jeg gå dag kveld og helg slik som før.
Men det HAN ikke sjønner er det at jeg er alene med en liten og de og levere fra meg sønnen min 16 dager i mnd for og gå på jobb kommer ALDRI til og skje. Så nå blir det spennende og se hva de blir enige om de som har litt høyere makt :-)

oppdate ang naboen er da at nå har de gått med på og møte i konfliktrådet for og se om vi får kommet til en enighet ang dette tullet de holder på meg som ikke har tatt slutt enda.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

  • 200 Lesere

Likes

Comments

​Hei!

I dag kom den dagen jeg ikke ville skulle komme.

Du vant! håper du er veldig fornøyd med deg selv og det din familie har gjort og fremdeles gjør.

At du som mor og du som far er de verre en deres barn er en skam, at dere som familie kan ødelegge så mye som dere gjør sjønner jeg ikke at dere har samvittighet til.

Jeg måtte i dag med tungt hjerte si opp leiligheten min pga en nabo.

En nabo fra helvete for og si det på en fin måte. At en blir overvåket til alle døgnes tider, trakasert, truet, beskyldt er bare noe av det. Jeg har en tendens til at på nattestid når jeg ikke får sove så finner jeg på og bake på natten eller rydde og vaske. Husker spesiellt den ene natten jeg var syk og fikk ikke sove våkne rundt kl 1 på natten og fikk ikke sove igjen så jeg bestemte meg for og bake brød til morningen. Da fant plutseligt nabokjerringå på og male vinduet oppe i 3 etasje for og spionere og følge med på hva jeg gjorde fornoe.

Dette var bare begynnelsen....

Fruen i huset (eller kjerringa som jeg kaller henne i mitt hode) sitter i vinduet til alle døgnes tider for og følge med på når jeg går ut døren, når jeg kommer hjem og viss jeg har besøk sitter hun der også og følger med på hvem som kommer og når de kommer og når de går. Dette er bare en liten brøkdel av hva dem gjør.

Di har en sønn på rundt min alder som har en hobby innen veteranbiler som bråker MEST muligt.

Dette skal jo da gå utover oss som er naboer med disse menneskene.

Til alle døgnes tider starter han denne bilen på deres eiendom og ruser motoren så det dirrer i veggene inne hos meg, og helt sikkert hos de andre også. Den verste kvelden holdt denne sønnen på til kl var godt over kl 02.30 på natten. Jeg kjente sinne bygge seg opp og en dag fikk jeg nok.

En kveld her sist uke begynnte sønnen igjen. hadde parkert 2 biler på veien inn mot garsrommet her jeg bor og 1 bil i utkjørselen til hovedgaten. da var kl rundt 22.40. Det sa pank i hode mitt og jeg gikk ut til de, ingen sko, ingen jakke eller noe. Jeg så svart og spurte han om han kunne være så snill og ta hensyn til at det var andre mennesker som bodde i denne gaten også ikke bare han. Da fikk jeg klart beskjed om at han kunne ikke for at han MÅTTE kjøre den bilen den dagen på akuratt det klokkeslette. 

Midt i samtalen jeg hadde med den ene sønnen blandet faren seg inn og da eskalerte det ganske så mye.          Jeg ble beskyldt for og kaste sneiper på DERES tomt, Parkerte på DERES tomt, brukte DERES vei som parkerings plass, ble truet med det ene og det andre. NOK er NOK. jeg sprakk totalt og sa: Hvorfor i helvete skulle jeg kaste en sneip på deres tomt når jeg har en SVÆR bøtte rett utføre inngangsdøren min til og kaste de i? Hvordan kan bosset fra meg og min huseiger flyte over alt når vi har boss bøtter? Hvorfor skulle jeg bruke deres vei til parkering når jeg har parkeing i garsrommet her jeg bor? helvetes idioter tenkte jeg for megselv. Jeg snakket med politiet og da fikk jeg beskjed om at det ikke var noe de kunne gjøre, dette måtte ordnes opp oss i mellom.. ( HALLO hva faen slags land lever vi egentligt i?) 

Jeg kontaktet konfliktrådet, men viss naboen ikke godtar og komme inn til samtale så blir det ikke noe av de.

Jeg må tenke på hva som er best for min sønn så jeg lar de ¤&#""(/# idiotene vinne. ( for denne gangen) jeg sa opp min leilighet og flytter i sommer. NOK er NOK. Men det betyr ikke at kampen er over enda. jeg har ikke flyttet!!!!!

  • 277 Lesere

Likes

Comments

Har du noengang opplevd at når en ting går imot deg så går alt imot deg?

det har jeg de siste mnd.
Ikke en ting går slik jeg ønsker.
alt går motsatt vei en det jeg ønsker.
Personer som du ikke ønsker inn i livet ditt bare kommer inn i livet ditt selv om du gjør alt for og få den personen til og forsvinne er den der forsatt.

En venn du trodde du sto veldig nær men som viste seg og være den største lystløgneren du noensinne har truffet.
Av og til har jeg veldig vanskelog for og finne de rette ordene som kan forklare en situasjon. Når jeg blir veldig sint begynner jeg og gråte for jeg har så mye sinne og frustrasjon inni meg og finner ingen måte og forklare meg på. da kommer tårene som en foss.

En kan ikke være perfekt her i livet.
Jeg har aldri vert perfekt og kommer aldri til og være perfekt, men bare de at jeg prøver og gjør mitt beste. Bare det gjør meg perfekt på den måten jeg selv ønsker og være perfekt på. Ja jeg vet at noen ganger så er jeg litt for stor i ord og kansje jeg ikke mener det jeg sier men det er den måten jeg klarer og uttrykke meg på.
Jeg er megselv. Jeg gjør det jeg kan og prøver og gjøre ting bedre.

Jeg har blit dolket i ryggen baksnakket og alt mulig men alikevell står jeg her sterkere en noen sinne.
Jeg har mistet en person som sto meg veldig nært på en fæl måte. En person som var som en bror for meg. En person som lo med meg ikke av meg. En person som var like barnselig som meg og som taklet at jeg er den jeg er. Plutselig foravannt denne personen fra mitt liv. Enda den dag i dag tenker jeg tilbake på alt det Gode som var før. En klok person sa engang til meg. Du må lære og gå videre i livet gi slipp på alt det negative si farvell til alt det vonde og negative i live ditt og heller ta vare på det gode du har. Tenk heller på de personene som står deg nært. De personene du kan stole på og som liker deg for aluratt den du er. Ikke la deg forandre degselv pga 1 person for før du vet ordet av det så er ikke den personen i live ditt lenger så sitter du der.

Det er ikke tingene i livet som betyr noe, men personene som er rundt deg.
Personene som støtter deg når du har det vondt. Tenk over hvem du har i livet ditt ikke hva du har. Jeg har kommet langt etter jeg gikk etter den setningen. Hadde jeg ikke tatt et valg og bli voksen for snart 11 mnd side så vet ikke jeg hvor jeg hadde vert den dag i dag. Jeg elsker livet mitt akuratt NÅ. Jeg kommer aldri til og forandre meg for noen igjen. Jeg er meg. Jeg er her viss min venn eller min familie trenger noen og snakke med. noen og grine sammen med eller bare en klem.

Jeg kunne ikke byttet bort det livet jeg har nå. Jeg har mye i hode men jeg prøver så godt jeg kan og være sterk for alle andre rundt meg som ikke klarer det selv.
Stol på deg selv vær glad for de valgene du tar i live og ikke angre 1 sekund på det. For det ene valget du tar kan forandre ditt liv men også kansje noen andre sitt liv veldig mye. Og hender det beste så forandre det livet på den positive veien. :-D

  • 185 Lesere

Likes

Comments

Hei hei :-)
er en stund siden sist men er veldig travelt med en liten rundt om i hus og mye som skal gjørest hver eneste dag og når kvelden kommer krypende kommer somregelt også John blund også...

I natt var en veldig søvnløs natt da jeg har hatt besøk fra tyrkia i nesten 1 uke. sovet så tungt og uroligt at Storm var våken fra kl 00.30 til rundt 04.00 -04.30. men da satt jeg og Storm på tlf og så på bilder. Fant bilder fra han var veldig liten og helt frem til nå. Er helt utrolig hvor mye gode minner og all den gleden jeg har hatt disse snart 11 mnd sammen med han.

Det og gå fra og være ungdom og like livet til og plutselig bli voksen og elske livet er en veldig stor forandring. Jeg syns det var en veldig stor påkjenning og det er det enda. Men når en har en person som roper mamma hver morning og du våkner til et smil så kan bare dagen gå sin gang enten den går bra eller dårlig. Jeg elsker livet mitt og har funnet og vunnet min Store kjærlighet som jeg vet at alltid kommer til og elske meg. Uten Storm hadde jeg nok ikke vert den personen jeg er i dag.

Jeg kunne ikke bed om noe mer fantastisk her i livet en lille gutten min. Du er bare helt utrolig. En dag uten den som rasere leiligheten kaster alt du finner og får tak i rett i dass, tømmer bosset over hele gulvet. Kommer springende når du hører mikroen svive for da vet du at det er melk og få. En dag uten dette er en ganske tom dag.

Jeg var den første som kjente ditt spart,jeg var der første gang du slo deg. Jeg var der første gang du smilte. Jeg var der første gang du krøp over gulvet. Jeg var der første gang du gikk. Dette er noen øyeblikk som er gjemt godt bort i mitt hjerte.
Du er verdifull for den du er. Du sprer mye glede rundt deg og alle elsker deg.
Du er min lille prins💙

Jeg elsker deg av hele mitt hjerte. Du er min dyrebare diamant. Du er min lille Cassanova. Mamma elsker deg av hele sitt hjerte ❤💙❤💙

  • 202 Lesere

Likes

Comments

Eg har då bestemt meg for at det er påtide med en forandring i livet.

Steg 1 blir kosthold.
I begynnelsen kommer jeg til og holde meg til en kostholdsplan som blir laget i løpet av denne uken samt vanlig tur ute i det fri på ca 1 time. Og begynne med full rulle med en gang så sier kroppen ganske fort stopp. Dette er noe jeg har virkelig gått inn for og klare og skal så langt ned på min idealvekt som muligt. Jeg har fått nok av måten jeg lever på. Er ikke flink til og spise og heller ikke alt dette med vann som en skal ha. Men vi må alle begynne en plass.
Bare det og begynne med og bestemme seg for at nok er nok og allerede sitter og skrive kostholds plan er et steg i riktig retning. Bare de og spise 4 5 ganger til dagen er veldig vanskelig.

Og få tid til alt som skal strekke til i løpet av dagen når en er alene med en liten er veldig vanskelig. Men nå blir det forandringer her i hus. Mandag startet et nytt kapittel i livet mitt. Vill du følge med og den lange vanskelige veien i kampen mot vekta så følg med :-)

Nå roper sengen for meg :-) peace out ;-)

  • 245 Lesere

Likes

Comments

Viss du tror at du er perfekt og alt du gjør er riktig tro om igjen.

Huske du alt de du gjorde i din barndom?
Huske du alt det domme du sa, det du sa til en venn av deg som såret en annen person?

Du kan ha alt du vill her i denne verden. Du kan ha så mye penger at du vet ikke hva dem skal brukes på. Men alikevll er det noe som mangler. Penger kan ikke kjøpe kjærlighet. Penger kan ikke kjøpe en persons hjerte.

Jeg har gjort mye dom og mangen idiotiske valg i mitt liv og enda kan jeg gjøre det til tide. Kansje det jeg sa til den ene personen ikke var riktig av meg og si. Kansje jeg ikke gjorde det rette valget tidligere i dag.
Det som vi alle ikke tenker på hver dag er at det valget vi tar, det vi sier kan påvirke en annen person liv både på godt og vondt.

Grunnen til du ringte den personen i dag eller sende den personen en melding har kansje en grunn. Kansje den personen bare trengte den melding fra deg. Hei hvordan går det med deg? Kansje de forandret den personen sin dag. Tenk deg om neste gang du ringer en person på listen din eller sender den personen en melding. alltid husk og fortell at du er glad i personen og/eller at du bryr deg om den personen. For kansje har h*n en dårlig dag uten at du vet om det. Kansje er det noe som har hent og trenger noen og snakke med.

Husk og smil for hver dag som går. Ta en ting om gangen. Ikke prøv og fiks alt sammtidig for da vill det mest sannsyligt gå rett vest.
Smil til en fremmede. Si hei til en fremmede for kansje nettopp det smile eller hei kan gjøre at den personen ikke tar det dårlige valget h*n hadde tenkt på.

Jeg prøver så godt jeg kan og si til mine venner og familie hvor glad jeg er i dem og at jeg bryr meg om dem. Kansje ikke på rett måte hver gang men jeg prøver. Jeg prøver og gjøre mitt beste og da vet jeg med megselv at det er godt nok. For uten dem hadde jeg ikke vert noe. Jeg hadde ikke vert den personen jeg er i dag uten dem.

Så husk og si at du er glad i dem og at du bryr deg om dem. At du alltid bare er 1 tlf samtale uanna eller en melding unna.  😊

  • 212 Lesere

Likes

Comments

Sitter her i sofaen for meg selv og nyter stillheten. stearinlys er tent tven er av.
Å plutselig da kommer alle tankene strømmene inn i hode.

Julen nermere seg og vi blir jo ikke akuratt noen ungre. Det og kunne sitte ned rundt et bord med familien og bare spise god mat i godt selskap er noe av det beste som finnes her i denne verden. Bare den ene dagen ikke noe jobb snakk ikke noe krangle eller noe bare er deg selv. Senker skuldrene helt ned og tar deg et pust i bakken. Sitter og ser på alle de små åpner gavene og blir glad for alt de får. Tenk en gang var vi også slik.
Ante fred og ingen fare, var fornøyd med det som vi fikk. Jeg er iallefall glad for det jeg har og dem som er rundt meg og støtter meg.

Men når kvelden setter inn og tankene begynner og spinne i hode da er det frem med bakeboksen og bake for og få tankene på litt andre ting. Så i kveld ble det risboller :-)

Nå er det og hoppe i dusjen og finne sengen. ny dag i morgen med nye utfordringer og muligheter :-)

  • 217 Lesere

Likes

Comments

Bare det og sette seg ned og i de hele tatt tenke på og bevege seg inn på IKEA er jo så og si selvmord.. HaHa
det er den verste og den beste butikken som finnes. er alt for stor men har alt. Er alltid mye folk uansett når på dagen du går der og er et mareritt i kassen. Jeg fikk handlet det jeg skulle heldigt vis og kom meg ut i live ;-) fikk kjøpt inn noe julepynt og fikk endelig pyntet litt til jul iallefall.
Nå er det rommet til mini som er neste prosjekt. Vaske ned vegger og fliser samt lister. Så blir det litt maling og fiksing før jeg flytter mini inn på rommet igjen.

De sist mnd har han vert på samme rom som meg for har hatt en del problemer med seperasjons angs og han vill ikke sove alene. Han er livredd for at jeg også skal reise fra han. Jeg elsker babyen min av hele mitt hjertw og ønsker han bare alt godt her i denne verden. Julekortene har også komt i posten (endelig) så i morgen er det ned på postkontoret og få sendt noen av dem til østlandet ;-) litt rydding og vasking før sengen roper. Øvelseskjøring i morgen med min kjære pappa så må ha nok søvn da :-)

  • 190 Lesere

Likes

Comments

Første søndag i advent. helt utrolig hvor fort tiden går. I dag var planen egentlig bare og være hjemma men fant ut vi måtte ut og få litt frisk luft så vi reiste inn til stavanger. fikk sett kor synge og mye folk. og ikke minst tenningen av de store treet. Storm syns det var veeeldig stas med alle folkene og fikk så store øyner når treet ble tent at dem ploppet nesten ut av hode :-P
kom hjem fikk mini i seng så va det den daglige ryddingen og vaskingen før sengen. :-)

  • 205 Lesere

Likes

Comments

Var i 1 årsdag til den herlige jenten mia her på søndag. Mia er da datteren til en av mine gode venniner som har støttet meg i både godt og vondt. Sammen er vi som et gammelt ektepar :-) Kaken ble fin sa de og jeg ble litt fornøyd til og være første gang. Måtte til og med sette meg i de kreative og lage blomstene og sløyfen selv. Dette gikk jo mye bedre en forventet ;-) ble kakebaking av marsipankake og ostekake. Jeg liker ikke ostekake så vet ikke hvordan den smakte men alle sa den var kjempe god så jeg får jo bare stole på det ;-)  ble en super feiring til en herlig jente :-)

  • 214 Lesere

Likes

Comments