Idag er jeg 25 år gammel, jeg har blitt mobbet hele livet mitt. Jeg har hat en vanskelig oppvekst. Som har ødelagt meg helt. Jeg har fått en skade som jeg ikke kan noe for, men prøver alikevel og bli bedere men det er ikke lett. Jeg blir fort såret å kan fort ta en kontroll på en møte men for meg mener jeg bare godt jeg vil bare menesker godt. Jeg er å utrolig redd for å miste folk rundt meg, som jeg føler jeg har gjort alerede på grunn av møtene jeg er på, jeg prøver virkelig å bli et bedere meneske. Jeg tar ting meg fort å blir fort såret å da snur jeg rett å slett om og blir et helt Anna menneske. Jeg har prøvd å spørt om å få hjelp til dette men inngen forstår. Mobbingen har ødelagt meg jeg kan ikke tilgi de menneskene som gjorde meg vondt på skolen.


Nå veit jeg ikke lenger hva jeg skal gjøre. Jeg kan ikke sitte her å være sånn jeg har blitt. Jeg kommer ikke til å få folk til å være glad i meg for den jeg er på grunn av min ødeleggelse i kroppen.

-Alltid alene

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Jeg begynte å tenke tilbake, Jeg satt alltid alene uansett, lærene bryde seg ikke hva jeg opplevde på skolen, jeg ble banket og mobbet daglig, lærene mobbet meg for det jeg var dum og ikke kunne noe. i dag sitter jeg her, og faktisk tror dette om meg selv, dette gjør at jeg ikke kommer meg noen vei. jeg kommer meg ikke i jobb eller. så jeg har gitt opp håpet der, avslag på avslag på grunn av at jeg sliter med angst og depresjoner. barndommen min har heller ikke vært på det beste, da jeg har hat en mor som har bestemt over hele livet mitt, å hin prøver enda. Nå håper jeg en dag at jeg kan komme meg videre flytte fra byen jeg bor i å starte på nytt.

Stopp Mobbing!

Likes

Comments

Hei!

Vær dere selv, men la vær å mobbe, veit dere hva det gjør med med mennesker, nei tenkte meg det.
Det ødelegger mange menneske liv, vis at dere bryr dere, lær dere å like folket for dem de er. jeg er selv en person som har godt i gjennom et helvete. å jeg sliter en dag i dag. 
Jeg kommer meg ikke i jobb, kommer meg så vidt ut døra. jeg kjemper for å klarer meg på det lille jeg har.

Å til foreldre som mener at det er greit å mobbe og banke folk, gjøre livet surt og vondt for andre, dere har selv sikret vært en mobber. jeg sier skjerp dere!! Hadde deres unger som mobber blit mobbet så tror jeg ikke dere hadde så happy.

Hilsen en som veit hvordan det er å bli mobbet! 

Likes

Comments