vecka 30

Så intetsägande rubrik vareviga vecka, men jag tänkte i alla fall visa några kvadrater från sistone. Häng med!

Vi börjar med det allra största som hänt mig, nämligen första dosen i min lelle kropp. Jag fick Moderna. Jag fick lite feber. Men mest fick jag lyckorus av att äntligen ha vaccinerat mig.

Firade med att laga någon jordnötssmörshistoria med krispig tofu och fluffigt jasminris.

Dagen efter kom Mari förbi så då bjöd jag på carbonara.

Med äggvitorna som blev över bakade jag kakor. Här hittar ni förresten receptet!!

En liten instickare: Mari framkallade nyligen en rulle film och där hade Mira och jag fastnat på en bild. Ganska gulliga ändå va. Och ja, mina bästisars namn är anagram. :')

OJ vilken suddig bild. Nåväl. Hängde med några av mina klasskompisar från Berghs i helgen. Vi åt fish tacos med massa koriander, drack tusen glas cava och testade We're Not Really Strangers. Det var mysigt. Så mysigt att jag inte tog fler bilder.

Jag och Joy tog ett dopp i solnedgången en annan kväll. Det var så varmt att vi aldrig ville gå upp ur vattnet. Det var också mysigt. Och välbehövligt då jag har gått runt och varit nedstämd i flera veckor, som man kan bli. Särskilt på sommaren när rutiner upphör, man dricker mycket, slarvar med medicin. Man kanske har svårt att somna för att ångesten lägger sig som en stenbumling över bröstkorgen. Blä.

Jag har lätt att bli alldeles för hård mot mig själv då. Det är därför av yttersta vikt att man är sin egna bästis istället för sin värsta fiende. Så jag bäddar sängen till framtida Nina innan jag hoppar in i duschen, köper gulliga hippos från Kinder som jag lägger intill och så bokar jag in en Skypedejt med Anton så vi kan synkronisera och kolla vidare på The Killing. Och då är det för en liten stund som om stenbumlingen pulveriserats och blåst bort med vinden.

Gillar

Kommentarer