dagbok

vecka 29

Åh, hej. Jag är så himla trött. Förmodligen för att jag har behövt göra så många tråkiga saker på sistone som det lätt blir när man flyttar. Teckna elavtal och rensa köksfläkt, sånt där ni vet. När jag har skrubbat bort smuts från min gamla ugn har jag drömt mig bort till ögonblick som finns förevigade på min mobil.

För några veckor sedan spenderade jag och min familj tid ihop på Västkusten. Men om man bilar ända från Gävle är det obligatoriskt att stanna för fika, vilket vi gjorde i Strängnäs. Jag tog en seg chokladkaka med marshmallow- och kolatäcke.

En dag skulle vi utflykta i Grebbestad. Så fort vi såg en loppisskylt på vägen svängde vi in. Hamnade bland annat på Lilla Flyg som också säljer sommarväxter.

Full pott i att vara cheesy, men att få se solnedgången med sin pojkvän har något ändå. Vi har fått umgås så mycket den här sommaren att jag numera har svårt att somna om nätterna när jag är ensam. Ettårkvarettårkvarettårkvar.

"När ska du blogga om semestern?" har Anton frågat ca tusen gånger. Jag frågade vad jag ens skulle skriva om då vi gjorde prick samma sak varje dag. Badade i saltvatten och torkade i solen, löste korsord och lät timmarna passera. Well, här är inlägget i alla fall!

Självklart var inte alla dagar likadana. Jag ljög förlåt. En kväll blev det faktiskt dubbeldejt med min syster, hennes kille och deras bebis. Vi drog till hamnen och jag käkade en smörig tryffelpasta to die for.

Ett annat ögonblick jag redan saknar. Sitta på utesrvering med Norrköpingsgänget. Tur för mig att några flyttar hit om några veckor.

Eller att få ha hänga kravlöst med sina bästisar i sängen.

Smygtitt från min första morgon i lägenheten.

Sist men inte minst det gulligaste som hände mig och Anton efter att ha konverserat med killen på burgarhaket – vi fick massa extra dippsåser och mozzarella sticks som vi inte ens hade beställt. Och en skakig handstil på lådorna där det stod "Varmt välkomna" eftersom jag berättat att jag precis flyttat hit. Shout out till Jettz Burger. Ät där om ni får chansen vetja!

Gillar

Kommentarer