dagbok

vecka 24

Mitt snygglegg har passerat utgångsdatum. Så idag hade jag bokat tid för att fotografera mig till ett nytt. Jag kletade på dubbelt så mycket concealer än vad jag vanligtvis brukar ha och klistrade varsamt fast individuella fransar där mina ögon slutar. Planerade att skriva någon slags hommage till mitt förra legg som varit med om så mycket, om att vara nitton med knivskarp eyeliner och krossat hjärta. Men när jag lämnade polishuset blev jag oförklarligt ledsen över bilden som togs. Så då struntade jag i att skriva och valde att tycka synd om mig själv i en hel timme istället. Måndag hörrni. I am fragile, please be gentle osv.

Istället ska ni få en liten photo dump från veckorna som varit. Lite mer kul är det med mobilbilder än klagomål från en, tyvärr, hiskeligt fåfäng. Obs scrollvänligt men inte sammanhängande.

Stötte på en gosig katt när jag och Anton promenerade hem till honom senast jag var där på besök. Vi klappade och kliade tills vi behövde gå vidare, kollade bakåt efter tio meter och då hade någon annan tagit över.

I min regnjacka är fickorna fyllda med färdgodis. Obligatoriskt när man pendlar i dåligt väder. Känner ni skillnad på Plopp och Center? Jag gjorde ett smaktest med några klasskompisar förra året när vi hade grupparbete sent en novemberkväll. Ingen kände något om jag minns rätt fastän det finns en liten skillnad.

Här är regnjackan i fråga förresten. Typiskt bra grej om man som jag alltid tappar bort paraplyn.

Men vem bryr sig om en regnjacka när det är juni!!! Då vill man ju hellre se sånt här. Årets första dopp och knytisgrill.

Vi grillade s'mores på den utflykten och myste sönder.

SÅ vips blev det matblogg. Kategori: sånt jag stoppat i mig när jag hängt på balkong.

Åt svingod men flottig pizza för inte så längesedan. Självklart spillde jag på min nya linneklänning, men mitt middagssällskap tillika bästis duttade snabbt av med diskmedel och trasa. Så såg den ut precis som den skulle sen.

En liden grogg innan man blir serverad middag sitter alltid fint. Gärna över reflekterande samtal om tiden som gått sedan man sist sågs.

Det bästa med min och Joys vänskap måste ändå vara att vi är sugna på samma sak jämt. Och gillar samma saker (förutom lakrits!). Då är det lätt att fixa en plockbricka. Salt- och vinägerchips, chevrè, brie och gruyèreost, fikonmarmelad och lite charkuterier. Vi föll båda pladask för tryffelsalamin som var täckt med parmesan.

Har också klämt in en uteserveringsdejt med min storasyster och Stella.

Vi var på Basta och beställde lite allt möjligt som verkade gott.

Beställde bland annat den här risotton för att det var jordgubbar i. Alltså jag är tokig i jordgubbar!!! Vill äta varje dag men det är pissdyrt nu vid midsommar.

Godast tycker jag det är när det serveras med mjölk och socker.

Men det är också gott i efterrätter. Häromdagen bakade jag en sockerkaka med brynt smör och jordgubbs- och limefrosting.

Jag bor ju hos mina föräldrar över sommaren. Så när jag inte återhämtar mig, med andra ord hänger på altanen och äter jordgubbar, åker jag till loppisar med dom. Hittade en gräddvit kruka som mitt elefantöra ska få bo i.

Hittade en fin förpackning. Hade nog köpt om inte pjäserna vore i plast.

Hmm hade tänkt lägga in ännu fler bilder, men nu ryter min dator ifrån. Den är överhettad, seg och jag ser inte vad jag skriver längre, fastän jag trycker på tangenterna. Kanske är det för att jag hade sönder en spegel nyligen. Men mest är det nog att den bara håller på att ge upp, typ av ålder. Oavsett anledning, säger vi hejdå här och nu. <3

  • dagbok

Gillar

Kommentarer

emmawidstrand
emmawidstrand,

så kul att få se lite bilder från din vardag!

nouw.com/emmawidstrand
stonefox
stonefox,

åh glad jag blir!!

nouw.com/stonefox
kayla,

mmm jordgubbar!! plopp i jackfickan!!! genialiskt livsnjuteri ju

blogg.kaylapim.se
stonefox
stonefox,

rekommenderar varmt att ha godis i fickan!!

nouw.com/stonefox
Linnea,

Jag blir alltid lika glad av text och bilder från dig, Nina! Om jag kunde leva i någons bilder hade jag velat leva i dina. Utan tvekan!

linneabrannstrom.com
stonefox
stonefox,

linnea <3 tack ditt gull

nouw.com/stonefox