things i like, tips

sparat på instagram xii

Hej å hå, nu ska vi se sånt jag har sparat på Instagram. Det har ändå gått ett halvår sedan sist och under den tiden har jag hunnit spara klenoder till inlägg.

Jag vill tatuera mig igen. Pryda min högra arm med något trevligt motiv. Vet inte riktigt vad än, men om jag någonsin skulle befinna mig i Toronto skulle jag gärna boka in mig hos @flashypokes.

Sparat många dekorativa tårtor. Tänker att jag ska baka nån gång i sommar och bjuda över mina vänner på tårtkalas. Känns så mysigt att stapla kakbottnar och vispa perfekt fluffig frosting. Båda bakverken står @celineyrs bakom.

Älskar textilkonst och tycker i synnerhet om verken skapade av @ebb.ands. Hela hennes flöde är ögongodis.

Mer fint. Närmare bestämt en cirkuskruka av @pi_bjorg_ceramics och ett gäng rökelsehållare av @erika.kristofersson.bredberg.

@aprettycoolhoteltour besöker romantiska amerikanska motell. Hjärtformade möbler, satin och färgstarka väggar. Fastän såna ställen brukar vara rätt sunkiga blir jag sugen på att besöka något liknade när pandemin är över osvosv.

@krumelstockholm gjorde ett pop-up-samarbete med Mjuk Mjuk för ett tag sedan. Kanske får göra egna ice cream sandwiches eftersom jag tyvärr missade det och då istället använda kakor med marshmallows och chocolate chips i som dessa från @forkmeetsdessert.

Sparar jämt restaurang- och cafètips i Stockholm. Ett ypperligt konto är @stockholmfood som postade det här bananbrödet med blåbärsmascarpone från Pom och Flora. Till höger Garba som nyligen öppnat upp igen. Dit vill jag snarast. Omedelbums. Kolla bara på pallarna liksom. Bild av @stockholm.

Vidare tipsar @stockholmfood om Calle Ps cacio e pepe och @minakosushi har tydligen havskräfta i sushibaren. Måste uppenbarligen besöka båda ställena och beställa ovanstående.

Obligatoriskt att ha gulliga djur i mappen också tycker jag. Från @baby_blue_bunnies och @asya.rosh.

@meicrosofts ögonmake e... allt och lite till.

Började nyligen följa @amyhastingstextiles och gillar prick allt hon lägger upp. Gillar även @kimi_kimos verk till höger, för man gillar ju allt som glittrar, det är sedan gammalt mvh skatan.

Mitt bästa konto på Instagram just nu är @dejligfood. Vill äta och dricka allt hon lägger upp. Överdriver inte ens när jag säger att jag hade tiotals inlägg att välja och vraka mellan innan jag valde två. Friterad getost med het rabarber och i glaset en apple & ginger sour.

Sparat fina badplatser. Till vänster ett badrum från sent 80-tal, tidigt 90-tal, enligt @90sanxiety och till höger något jag hittade på @worldarchitecturedesign.

Kanske är tiktokskadad men jag vill ha en tuftpistol och göra gulliga mattor som @pic__nic__ och @delachica_ gör.

Tyler, The Creators senaste visuella värld han har byggt upp är utsökt. 10/10 art.

Gillar

Kommentarer