kläder, hår, smink osv.

sminkfavoriter

Har lite nya grejer i min necessär. Men majoriteten är sånt jag haft förr och som är favoritprodukter.

Fit Me Luminous + Smooth i 220 från Maybelline - en täckande men billig foundation.

Fit Me Concealer i 20 från Maybelline - Den här ljusar upp och är åt det gulare hållet! Precis vad jag älskar i mina sminkprodukter. Passar hur bra som helst under ögonen och är en bra dupe till typ NARS och Urban Decays concealers.

All Nighter Setting Spray från Urban Decay - Fick i födelsedagspresent av min syster lämpligt nog då min setting spray börjar ta slut. Gör så att sminket sitter som berget och i timmar. Sprayar mig alltid så många gånger innan jag går till förfesten.

Loose Setting Powder i Translucent från Laura Mercier - En till födelsedagspresent från min syster. Något jag velat ha i flera år efter att alla beauty gurus hypeat sönder pudret. Och jag förstår nu varför. Jag testade svepa över med en puderborste i ansiktet och jag blev typ airbrushed? Vad är det här för magiskt pulver tänkte jag.

Är så taggad på ikväll då jag ska sminka mig länge, lyssna på musik och dricka i badrummet med mina bästisar. För nu är Mari också här och har joinat mig och Cornelia. Ha en fin lördag hörrni!

Gillar

Kommentarer

matildardn
matildardn,
Vill verkligen testa det setting sprayet, verkar hur bra som helst!
nouw.com/matildardn
stonefox
stonefox,
rekommenderar!!
nouw.com/stonefox