listor

höstlistan 2021

Snodde en lista från Flora om årstiden jag tycker om allra mest. Hösten är väl ändå det riktiga nyåret för det är då allting händer. Om livet vore en tv-serie så är det säsongsstart nu, där nya karaktärer och plot lines introduceras. Såhär hoppas jag min höst blir:

Vill fokusera på
skolan. Det är mitt sista år på Berghs så jag kommer försöka mig på att skapa *bra grejer* som jag kan fylla min portfolio med. Hitta någon trevlig praktikplats ska jag också göra. Skicka in bidrag till reklamtävlingar.

Vill ha mer av livet. Ringa ett försäkringsbolag och få pengarna tillbaka-känslan uppstår ibland för då och då känner jag mig rånad på mina unga år pga pandemin. Jag vill att samhället ska gå tillbaka till var det var, det normala. Så jag kan gå på fester, klubba, gå på badhus, bio, resa, krama om min farmor – leva livet igen.

Vill ha mindre av ångest. :-)

Vill titta på film och serier. Nu på bio vill jag se Tove, Promising Young Woman, Tigrar, The Dry. Några serier jag vill se är nya Gossip Girl om det går, La Casa de Papel, You, men också Scenes from a Marriage och The White Lotus.

Vill lyssna på
vinylskivor samtidigt som jag rör om i någon puttrande gryta hemma. Tänker mig Bon Iver, Tame Impala och Susanne Sundfør.

Vill läsa fler böcker. Bland annat Trion av Johanna Hedman, Bim Erikssons senaste seriealbum Baby Blue, Exciting Times av Naoise Dolan, Dagarna, dagarna, dagarna av Tone Schunnesson, Conversations with friends av Sally Rooney osvosvosv.

Vill ha på mig Dr Martens, tunna strumpbyxor, minikjolar ihop med stickade tröjor. Kostymset. Halsduk och mössa.

Vill lära mig
dreja. Jag har inte gjort det sedan jag var åtta men känns mysigt att pilla med keramik och glasering.

Vill hänga på
restauranger och barer. Testa avsmakningsmenyer men också bara sitta och snacka skit över en öl eller två. Innan det blir för kallt vill jag hänga på mina kompisar balkonger eller innergårdar också.

Vill dricka varm choklad med grädde och minimarshmallows, toppad med chokladsås när jag är hemma. Lyxiga drinkar när jag är ute.

Vill äta linsgrytor, soppor med grilled cheese, kantarellpasta och indisk take-away.

Utflykter och resmål
Göteborg för att hälsa på Maria som numera bor där tack, utforska Stockholm innan jag flyttar härifrån, Köpenhamn eller något mysigt spa på min och Antons femårsdag.

Gillar

Kommentarer